Rabu, 11 Januari 2012

WW#2.2012 Hasil Perodua Kahwin Proton. pon! pon!

anak automotif-Amani ciwek!!

dicopet drpd FB ibu Amani..

43 ulasan:

ABU berkata...

hahaha ini anak orng bukan anak kereta hahahaha pon pon!!

Tukang Karut berkata...

isk isk isk... kecik2 lagi dah pandai driff...

dill berkata...

adik2..baik2. hihi

dill.

soooooour berkata...

apakah???

Citarasa Rinduan berkata...

time anak2 macam gaya mmg kena rakam.. kalau idak tiada kenangan..

dik, pasal minyak wangi tu, dari german, adik kak bercuti bulan 12 tempohari, mmg wangi.. kak suka baunya..

kat malaysia ada jual atau tidak entahlah?

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
'hasil' ni lagi mahal.. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

TK,
cita-cita tinggi tuuuuuuuu... ;)

blog-tips-kurus berkata...

Aunt dill,
ok Aunt D. i will.. (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

soooooour,
banyaknya O!! :-)

blog-tips-kurus berkata...

CR,
sis, jauhnyaaaaaa..!!
macam tiada je di sini... ;)

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

akubiomed berkata...

Wah ini sudah hebat emak bapa bekerja berlainan pengeluar automobil tempatan. :-)

Hanis MY berkata...

comel!

karatz berkata...

mohon bg tips kat gua cara2 kereta mendapatkan zuriat.

blog-tips-kurus berkata...

Emmet,
tqvm.
harap awak jujur sebab header blog ni hanya tidak cacat jika guna IE. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
jodoh masing-masing.. semoga berkekalan. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Hanis MY,
tq Aunt! menten... (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

karatz,
aiyakkk!!!
MOU to merge belom sign lagi kan??

eikasyaza berkata...

hijau!! i loike... :)

Waqheh berkata...

nur amani proton binti pe?

~SaL IjOu~ berkata...

pon! pon! ketepi! ketepi!

blog-tips-kurus berkata...

eikasyaza,
green lover yek?? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Waqheh,
haha! name komersil le tu!!

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
hehe! eksyen jek!!

ORLANDO AHMAD berkata...

mohon comel

BiQa HatmiN berkata...

kecik2 dah bergaya dgn kereta..wa cayalah...hahaha

blog-tips-kurus berkata...

O Ahmad,
tak faham la uncle... ;)

blog-tips-kurus berkata...

Biqa H,
ci cilik ini memang over you! hhmmm..

Liyana Zahim berkata...

Stereng beso pada dia.. Wakakak~

Titisan Hujan berkata...

hohoho..leh ajk drift nie

EmpayarUtama berkata...

Tips dan info baru nih, belum pernah dengar :)

semutsengal berkata...

ini kereta baru ke ?

ghost writer berkata...

boleh jadi bunyinya 'PEROT'.

:)

blog-tips-kurus berkata...

Liyana Z,
a' aahhh.. dia cinonet jek. ;)

blog-tips-kurus berkata...

TH,
amboii!! jangan diajarin... (",)

blog-tips-kurus berkata...

EU,
haha! baru wujud.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Semut S,
hhhmmm... rasanya tidak. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
chicky nye name!! (>.<)

*udah balik Msia kah?? ;)

D'Lensa Abadi berkata...

ha, tak baik copet2...hihi

blog-tips-kurus berkata...

D'Lensa A,
haha! ini kes istimewa. :-)

Jumir berkata...

Amani yang comel....!! Patut keluar kete nama Amani plak. Commercial apa....

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
eleh!!
Amani comel sebab mewarisi sedikit gen her aunt.. (",)

Azham Vosovic berkata...

ceh...ni mesti salah seorang drp mak dan ayah kerja kt Proton dan Perodua ni heheeh

LinkWithin

related posts with thumbnails