Khamis, 26 Januari 2012

Yahoo Trending Searches ala Tajuk SEO

OK, (intro cepat-cepat, no idea!!)
Untuk jawapan semalam, semuanya hampir tepat. Tapi atok Suhami Ahmad tu  dah tepat  pon! 'Kereta' Amani itu ialah pelampung, so adalah kurang wajar guna pelampung dalam rumah atas lantai. Kepada Uncle Alanbaik, Tukang Karut, teacher Dill, Telor Power, bro akubiomed, Fasihah Supian, Mak Lagenda, Hanis MY, Azham Vosovic, Chii, Mykhalis, Pembunuih Tanpa Bayang, Aryes Coulborn, cikgu tehr, Uncle Jonni, teacher Sal, Ghost Writer dan Edy Zaidi-terima kasih sudi komen sambil cuba menjawab. (>.<)

kolam mana la bapak budak ni bawak??


Ladies in Malaysia Yahoo trending searches today:
2. Serina Redzuawan - new baby girl; Isabella Saffiya O'Luanaigh   
4. Rosmah Mansor - denies spending spree. Pereka Australia; Carl Kapp pon dah menafikannya...
10. Fifi Ramadani - kanak-kanak 10 tahun yang jadi tebusan selama 6 jam oleh lelaki bogel di Kampung Baru.

Others:
1. AirAsia lawsuit *
3. BR1M - akan dibayar secara berperingkat. sabo yek!!
5. Australian Open - tenis
8. Legoland Malaysia - akan dibuka di Nusajaya, Johor.
9. CNY Open House - jom raya!!

6. Demi Moore  - sedang mengalami tekanan dan sangat penat. Dia sendiri yang call 911 ke?
7. Mario Balotelli - penyerang Manchester City yang mungkin akan tinggalkan bola England.

*AirAsia was slapped with a lawsuit by Australian regulators accuing the Asian budger carrier of failing to disclose the FULL pricess of fares on its website.
"Business that choose to advertise a part of the price of a particular product/service must also prominently specify a single total price", it said in a medical release. 

20 ulasan:

Tukang Karut berkata...

banyak la orang datang sini nanti sebab nak mencari jawapan...

akubiomed berkata...

Oh tidak tahu pula kena teka. :-)

Telor Power berkata...

cisss....kenapa lah aku tak terpikir pasal pelampung tu. takpe lain kali aku kena focus lebih nie hehehe

AmirFX berkata...

Meriah jer dierang dengan pelampung tu.. Kita dulu guna kayu jer untuk surfing kat sungai.. haha...

cik helena berkata...

terus search demi moore :D

blog-tips-kurus berkata...

TK,
meh datang ramai-ramai. haha!
(sebenarnya sebab tak de idea!)

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
tak perasan caption oren tu yek? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
haha! good try le tu bro!! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
board tu pon ade jual, kan?
sungai tu tak de buaya kah? eewwww!!

blog-tips-kurus berkata...

cik Helena,
peminat Demi Moore rupanya.. ;)

alanbaik berkata...

dah ramai menjawab semalam. mane hadiahnye?

semutsengal berkata...

waaa,


lepas ni trafik naik melmbung, boleh blanja aku mekdi.

blog-tips-kurus berkata...

Alanbaik,
haha! ok bos, tunggu cukup $$ tabung yek. :-)

blog-tips-kurus berkata...

SemutS,
McD je kan? tak yah tunggu trafik up le. :-)

izzad b* berkata...

demi moore~ erk?tetibe

LadyBird berkata...

kereta dlm air = pelampung..

Azham Vosovic berkata...

Haha...tak pe tak pe...percubaan terbaik hehehehhehe

blog-tips-kurus berkata...

izzad b,
amboiiiiii...!!! ;)

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
pandaaaaaaiiii!!! hihi!

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
tq. hoho je! (>.<)

LinkWithin

related posts with thumbnails