Isnin, 27 Mei 2013

Petua Rambut Berbuah

Kanak-kanak tidak mengalami masalah rambut berbuah
Kegembiraan berganda di Maninjau Chalet Janda Baik

Anda mengalami masalah rambut berbuah?
Berbuah di sini maksudnya rambut itu kurang sihat ya..

Jangan risau kalau rambut berbuah. Kalau risau nanti makin kronik.
Mari cuba petua untuk mengatasi rambut berbuah ini.

1. Ambil 1/2 cup cuka , dicampurkan dengan segelas air suam.
2. Kacau sehingga sebati dalam bekas yang sesuai.
3. Rendamkan kepala untuk beberapa minit.
4. Sikat rambut yang tengah basah tu.
5. Bilas dengan air sejuk. 

*Hair tonic cap Selborne yang jual kat salon tu pon rasa macam cuka.

credited: Mingguan Wanita


7 ulasan:

Kem Mirza berkata...

bagus blog ni...banyak boleh diguna petuanya.

CIK TOM berkata...

tips yg bgs pada sesiapa yg ada mslh rmbt berbuah... rmbt berbuah ni biasanya rmbt xbetul2 kering..

Siti Rahmah berkata...

comelnye kamu berdua ni:) anak sape la ni...eheheheh

merahitujambu berkata...

rambut pon ada buah kan..sulu x percaya tau pasal rambut berbuah ni.tp bila tgok kawan kena.baru th..

ghost writer berkata...

ni agak2 rambut yang makin jarang2 boleh makin lebat lagi ape..

Remy hazza berkata...

dah lama tak tgk rambut berbuah.... dulu2 adik perempuan remy selalu kena.....

Hafifee Omar berkata...

Salam

Saya ada produk mengatasi keguguran rambut yang terbaik kerana

1. Produk keluaran tempatan berasaskan herba (tanpa bau herba)
2. Diiktiraf HALAL dan duanugerahkan sijil Good Manufacturing Product (GMP)
3. Mempunyai pusat rawatan sendiri di Puchong Utama (sebarang masalah boleh merujuk terus dengan kami)
4. Harga rawatan dan produk yang sangat munasabah (bawah RM1000 untuk keseluruhan 10 sesi)
5. Kami hantar terus ke rumah anda (pos)
6. Testimonial pengguna yang berjaya
7. Hadiah misteri (sila nyatakan anda mendapat info ini dari blog ini)

Fifee
0177020178
whatsapp 0167450303

LinkWithin

related posts with thumbnails