Selasa, 3 Januari 2012

Lelaki atau Perempuan Kuat Gossip?


sedapnya susu kambing!!

Lelaki atau perempuan yang kuat gossip??
Jawapannya mungkin subjektif.

Kalau anda berada dalam kelompok ramai kaum Adam, anda mungkin akan menyedari hakikatnya.. 

Cuba tengok trend entry blog-blog yang anda layari. Lelaki ke perempuan yang suka post & komen berita hot pasal artis/manusia seksi atau terdedah sana sini.. Yang terbaru tentu pasal Nur Amalina Che Bakri, pelajar genius 17A1 (betul kan??) dulu tu, tajaan Bank Negara yang dikhabarkan agak sosial sekarang. 

Tajuk SEO? Kejar trafik juta-juta? uuuuuuu.... (>.<). Tapi ramai bloggers ni ada split identity.. hehe!

"Kalau anda hanya berusaha menilai seseorang, maka anda tidak akan pernah dapat menyayangi mereka" ~ Madam Theresa.


28 ulasan:

khaifaiz berkata...

ada kes apa kak... tak tahu langsung ni

HEROICzero berkata...

hehe sama saja . kadang2 lelaki lagi advance bila bergossip ! =D

blog-tips-kurus berkata...

khaiF,
(ada ciri-ciri Mat Kepoh ni) (",)

blog-tips-kurus berkata...

HERO,
bukan kadang2, tapi acap kali.. ;)

dill berkata...

ehem..adekah saye suke bergosip? jeng3x

dill.

Jurnal Murahan berkata...

gosip kadang2 la, bergantung kepada topik.

gosip wardina, nice. gosip pasha sendut, well.... sendut.

AmirFX berkata...

Gossip kalau lelaki lebih kepada pasal perempuan.. Kalau gossip dari perempuan tidak kira lelaki, perempuan dan kanak2 semua nak digossip.. True kan?! haha..

blog-tips-kurus berkata...

dill,
teacher pon suke gosip yek? hoho!

blog-tips-kurus berkata...

JM,
macam2 nama glamer diberi artis panas itu. benci tapi suka, kan...? (",)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
haammmbboooiiii!!!!!
banyak pengetahuan nampak.... ;)

akubiomed berkata...

Wanita selalunya digambarkan suka bergossip berbanding lelaki. :-)

ciK LyndaWawa berkata...

lelaki! heheheh

tehr berkata...

tak berpa ingat pulak aku pernah buat gosip ke tidak?

Pondok Usang berkata...

no komen.. hihi..

Tukang Karut berkata...

aku kepohci ke?

~SaL IjOu~ berkata...

sama ngn pondok usang..no komen..hehe~ ;p

p/s : kite update blog seminggu sekali je..ngee~

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
anggapan itu tidak tepat sekarang.. :)

blog-tips-kurus berkata...

cik LyndaW,
setuju! hoho!

blog-tips-kurus berkata...

bro tehr,
ececeh!! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Pondok U,
understood! :-)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
jap! nak tanye bini & mak kamu. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
haha! teacher busy.. :)

Nizam berkata...

siyes nizam lebih suka baca entri yang simple asalkan ada pengisian biarpun ianya hanya soal peribadi...
blog artis atau hiburan atau gosip?layan jugak tapi seminggu sekali je...hehe..just updated latest issue kan..but blog personal dan perkongsian idea memang everyday nizam terjah..hehehe

blog-tips-kurus berkata...

Nizam,
blogger mesti updated! hehe! :-)

Suhami Ahmad berkata...

itu yang atok polik.....gajah dopan mato tak nampak, kuman seberang sana nampak....sian Amalina

Jumir berkata...

Gossip? Apa gossip tu? Ko yang tau makna gossip....sah! Ko selalu bergossip...haaaa...

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
Msian kan prihatin lagi penyayang. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
ko pandai anyam sarung ketupat tak???

LinkWithin

related posts with thumbnails