Rabu, 18 Januari 2012

WW#3.2012 - Hero Simpanan Filem Baru Yusry KRU - Ular

bercumbu dengan albino..eeeww!!

31 ulasan:

Tukang Karut berkata...

kenapa yusry tak nak ambil aku berlakon?

semutsengal berkata...

manalah kau dpt gmbar ni.?

Suhami Ahmad berkata...

euwwwwww

blog-tips-kurus berkata...

TK,
kau pergi 'odisen' tak???

blog-tips-kurus berkata...

Semut S,
aku yg tangkap le-mantan staf bff. (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
kompem atok TAK BERANI buat AKSI PANAS tu, kan??? (",)

khaifaiz berkata...

geli nengoknyer

blog-tips-kurus berkata...

khaiF,
hehe! nampak macam macho. macam je laaa....., kan! (",)

Cik Cempaka berkata...

nak binatang comel ek..boleh..=D

Apik Pehe berkata...

huhu..tak pernah lagi main ular

telor power berkata...

........tinggalkan jejak kejap.nanti dtg balik eh

telor power berkata...

hahahaha perkara yg aku tak kan buat kembali, serius tak best cium ular, rasa macam ada 1 lapisan lekit dan berbau sedikit. penat aku basuh berkali2. xsyokkk.

ghost writer berkata...

masa aku pegang ular nih dulu,ia cakap kat aku.

"tolonglah aku weh,aku dah letih sangat asyik bergambar."

MaryaYusof berkata...

Eeuuuuw, tak geli ke? mesti box officelah cite ni nnt...hehee

Tulah tips, ramai juga yang ckp rmai black @ niger di Peru... tak tahulah mana dorang dpt maklumat tu...

IMANSHAH berkata...

teman takut ulor

blog-tips-kurus berkata...

Cik Cempaka,
nak 'albino' ni tak? hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Apik P,
cubalah.. test kemachoan diri.. (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
(awat tak boleh access your blog sekarang?)

**eeeeiii... terbayang2 ni-susah betol jadi org empathy!

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
spesis kau kan suka ulo. eeeWWWW!!!!

*ingatkan reptilia itu syok. femes u!

blog-tips-kurus berkata...

MaryaY,
anak Adam tu cakap, kulit ulo tu kesat. eeeiiii!!!!!!!

*namapak sangat mereka tak mahir ilmu Geografi-kesian org Peru. (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

ImanShah,
'cikgu' kena la berani, kan..!?

Sekolah BINTANG pulak tuuuuu... :-)

telor power berkata...

BTK: ntah...sekrang dah boleh kot

LadyBird berkata...

xpernah cube tuk pggng ular.. tkt terpengsan.. tp rsnye berani jerk.. :P (perasan tul berani)

blog-tips-kurus berkata...

LB,
PERASAN itu penting. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
today=ok! :-)

Telor Power berkata...

ok ler tu....mr. bloger.com dah x cemburu dah kat kita

blog-tips-kurus berkata...

telor P,
entah hape2 depa tu!! babab kang!!

Telor Power berkata...

kehkehkehk babap jgn babap

YOUsoF berkata...

Teringin nak bermanja dengan ular..



Tapi kena tunggu rasa geli aku pada ular hilang dulu la... heheh

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
apalah dayaku... huk! huk!

blog-tips-kurus berkata...

YOUsof,
erkk!! > baik teringin mende lain.. ;)

LinkWithin

related posts with thumbnails