Isnin, 30 Januari 2012

AJL26 Kerana Awan Nano, Terus Cari Buddhi Hekayat

gambar hiasan. ini bukan Buddhi Hekayat


Buddhi Hekayat adalah penulis lirik lagu Awan Nano; Juara dalam AJL 26.
Boleh cari Buddhi Hekayat di facebook & twitter.
Beliau pon ada blog, tapi aktif pada  Jun 2005 hingga Jun 2006 je.
Blognya ialah sultankata.blogspot.com. 
Aku perlukan waktu yang tenang untuk membaca entry beliau..
Baca header beliau pon dah rasa semacam. Memang orang seni...


*ada orang 'terbako' tengok Faizal Tahir 'bako' piano.... (>.<)
Karma piano tidak akan 'bako' balik Faizal Tahir itu.


*Costing Hafiz AF & team sangat menguntungkan!! 

14 ulasan:

akubiomed berkata...

Adakah beliau akan setanding dengan arwah Loloq?

Tukang Karut berkata...

bako jangan tak bako....

CikAnyss' :O berkata...

ewahh , siap tahu blog lagi , kelas la u , hihi , .. nak terjah dia:0

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
pasti beliau ada keistimewaannya juga. :)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
haha! 'juri cum pengkritik amatur' memang selalunya emo... ;)

blog-tips-kurus berkata...

CikAnyss,
sebenonya 'cari' dia tadi. hoho!

~azillakhalison~ berkata...

hehe...pakcik kite tu :)

hanaahmad berkata...

Vokal hafiz dan lagu awan nano dah cukup menjuarakan dia. tak perlu baju yang mahal kan? ;)

blog-tips-kurus berkata...

azilla,
pakcik kamu tere le..! :-)

blog-tips-kurus berkata...

HanaA,
mujur persembahan terbaik dapat kat Alyah, kan?! hihi!

haikal blank berkata...

wooh. gua suka blog dia.

LadyBird berkata...

lady suka lirik lagu awan nano tu..

blog-tips-kurus berkata...

Haikal B,
aaaa... baguslah tu! :-)

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
pandai BH tu melirik, kan?! :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails