Selasa, 24 Januari 2012

Di Saat Aku Mencintaimu.. bukan Dadali.



Merci Beaucoup Mialiana.com, Amani & Wok J..


Sedap sangat kek Chocolate Indulgence Secret Recipe tajaan ibu dan ayah Amani ni.  Tapi kenapa nak tulis nama AMANI jugekk?? cibok je... (",)

Mekacih kepada abang2 band & adik manis yang tolong bawa kek Chocolate Indulgence ni. Susah payah abang2 band berempat itu angkat instrumen mereka untuk buat surprise tapi boboi tak tanjat pon! Semasa itu, Amani menten tidur lagi atas vono ayah beliau. Vono lah katakan.... 


Ok, selepas abang2 band mensumbang menyumbangkan lagu Qu Ni Shengri Kuai Le, maka Amani pon terjaga. Tanjat Amani!! Lantas Amani pon makan kek Chocolate Indulgence itu, sendiri guna garfu-risau je tengok garfu tu.. Jangan terbabas kang tak pasal jadi Kassim Selamat!

*Kepada para penaja: toche.. xie xie ni...  'Tahun depan kita buat BBQ je lah yek?'


*Abang2 band Intekma Resort Shah Alam: Next time, nyanyilah lagu Dadali Di Saat Aku Mencintaimu. Takpon Unforgiven ke.. She's Gone ke... Trouble Lenka ke.. Surrender ke.. Nothing Else Matter lah!



31 ulasan:

Tukang Karut berkata...

kek coklat = lapo!

Tukang Karut berkata...

kek coklat = lapo!

Pn. Sheila@CC berkata...

sedapnyer kek colkat tu... slmat hari lahir... :-)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
iyo la En.TK, sampe 2 kali enter... (",)

blog-tips-kurus berkata...

Pn Sheila,
tqvm. :-)
makan sikit je baru rasa nikmat sedap itu..

akubiomed berkata...

Lah siapa yang kena kejutan. Apa pun selamat hari lahir. Rupana lahir tahun Naga yer. Jawa sebut Naga apa erk? :-)

Azham Vosovic berkata...

hurm...seronoknya ada org buat surprise hari lahir hehehe

ghost writer berkata...

rasanya aku dah ucap selamat.so kat sini aku cuma teruja tengok kek coklat tuh jer..

Telor Power berkata...

wah sedap tu....kek cekelat adalah faveret. aah apa2 yg berkaitan dgn cekelat la

Uncle Jonni berkata...

peh!!! kek coklat....

Mehmed - berkata...

alah comelnya Amaniii..heheh!

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
naga=dragon. haha! 9sebenarnya tak tau dong!!)

*sebenarnya tahun kuda dulu, sebab tu ala2 atlit. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
best! best!
lagi surprise kena redah jem + ujan lebat + hampir banjir kilat to Shah Alam. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
kau tak makan kek, kan?? (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
yami! yami! beli sendiri yek! hihi!

blog-tips-kurus berkata...

Uncle J,
hehe! nak ke?? (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

Mehmed,
mekacih... hihi! (>.<)

dill berkata...

Selamat Hari Lahir.

comelnye budak itu. kek tu meruntun jiwa

dill.

tehr berkata...

kek ada lagi ke?
mintak!

Nadiah berkata...

happy birthday cik kak!

chii berkata...

nak sikit kek tu blehh

asip محمد berkata...

ada satu benda je yg tak berkenan dengan secret recipe dari dulu.. yg tukang tulis nama tu tak bertauliah langsung.. tulisan tak menarik langsung.. nasib baik lah kek dia sedap gila.. haih

AmirFX berkata...

Selamat belated hari lahir auntie Ani? Betul ker nama tu?! hihi... Semoga panjang umur dan dimurahkan rezki sepanjang tahun...

blog-tips-kurus berkata...

dill,
tqvm dear. meh la sini. nanti ai banje kek yg lg sedap! :-)

blog-tips-kurus berkata...

bro tehr,
alaaa... baru je buang kotaknya pagi tadi. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Nadd,
toche! toche!
i'm waiting my dear... ;)

blog-tips-kurus berkata...

M. Asip,
lain kali, awak tulis le sendiri. kat sini pon ade kek sedap & much more cheaper than SR tu. :)

blog-tips-kurus berkata...

chii,
hehe! dah abis le dear. :)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
tqvm Uncle Amir. iyo le tu.. (^.^)

LadyBird berkata...

akak.. nak sikit.. tp kompem dh hbs..

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
memang pon! tapi bole beli lain yg lagi sedap! :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails