Selasa, 10 Mei 2011

Tips Cepat Kurus Justin Bieber

Siapa tak kenal budak JB ni? Muda-muda dah kaya raya kan?
Justin boleh menyanyi, menari dan cipta lagu. Sebab tu dia kaya, banyak duit royalti. Pendapatan daripada persembahan & bayaran iklan pon sangatlah mahal..

Sesiapa yang ada bakat terpendam mahupun terendam, maka silalah rakam & hantar video kreatif kamu kepada pasukan Youtube. JB ni pon bermula dari situ, sebelum diangkat oleh Usher menjadi protegenya.. ye kot! Cikgu Shida pon masyhur melalui kamutiub ni jugak kan?

Bukan semua orang suka budak Justin ni, biasalah kan.. Dia pernah dibaling telur asli ke tiruan semasa mengadakan persembahan di Australia kot. Mujur dia sempat mengelak & cool je. Sebab aku dah pesan awal-awal dulu.. masa sama-sama training bola!


JB ~ a player..

* Tips cepat kurus JB:
- Mari ikut dia menari sehingga berpeluh-peluh.
- Mesti warm-up untuk mengelakkan kecederaan.


18 ulasan:

Kancilbiru berkata...

hahaha sabar jer la...

blog-tips-kurus berkata...

Kancilbiru,
sabarlah nak.. (^.^)

Suhami Ahmad berkata...

hanya itu saja cara paling berkesan...bersenam

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
ye.. susahnye nak amalkan!

si para para berkata...

err dah bersenam dah..tapi tak kurus pun...

Rafi Nilhan berkata...

minat JB ke?

A'IM berkata...

hahaha..jadi macam tomok dulu2

blog-tips-kurus berkata...

si para2,
jaga makan maa... :)

blog-tips-kurus berkata...

Rafi N,
takpon! kagum dengan bakat dia je..

blog-tips-kurus berkata...

A'im,
Tomok? pernah yek? pengalaman tu..

apik pehe berkata...

bab menari tu mmg fakta boleh menguruskan badan..hehehe

blog-tips-kurus berkata...

apik p,
kan! tapi jangan poco-poco..

d_LA berkata...

semalam dah menari berbagai gaya dah kat court badminton..heheh..

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
ai pon main badmiton jap semalam-5 minit je kot! hehe! *_*

UYC berkata...

hahahaha mcm bapokk je jb tu agagagaa :D

blog-tips-kurus berkata...

UYC,
sebab muka dia 'jambu ke? :)

mOon jOhari berkata...

Kalo telOq tembelang lagi haru...

blog-tips-kurus berkata...

opss!! itu UYC ye yg ckp! :)

LinkWithin

related posts with thumbnails