Sabtu, 28 Mei 2011

Facebook & Facelook..

1. Facebook:
Facebook  ~ Sebelah Syurga, Sebelah Neraka.
Tip-tip menjadikan Facebook Sarana Dakwah oleh Yanuardi Syukur.
Harga = tak ingat tapi murah ni sebab nipis je..


Ini ialah buku


2. Facelook:
Pertama kali terjumpa & membeli di Facelook (Kuching); personal store macam Guardian & Watson.
Harganya berpatutan contohnya beli sebotol syampu Head & Shoulder yang sama saiz tapi murah RM0.40 daripada harga kedai lain yang bedekatan. hehe! full satisfaction!! :-)



Inilah plastiknya.


10 ulasan:

ghost writer berkata...

malangnya jauh pulak nak terbang ke kuching ek..

dihasilkan oleh yahudi dan dimanipulasikan oleh muslim.tapi apsal lebih ramai yang ke arah kebejatan.

apik pehe berkata...

hehehe..murah tu walaupon beza 40sen

blog-tips-kurus berkata...

ghost w,
selagi namanya manusia..
*memang tak ada lagi di Semenanjung ke?

blog-tips-kurus berkata...

apik p,
yupp!! kalau beli 5, da save RM2! (^.^)

d_LA berkata...

nama dekat2 je tp beza produknya..nt wat review psl buku facebook tu ye

gedek! berkata...

facelook la pulak...?

Hans berkata...

wah
1st time dengar pasal facelook
ekekeke

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
sori mek. i x beli lagi buku tu. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

uncle G,
yeah! 'face' has goodwill!! (*.*)

blog-tips-kurus berkata...

Hans,
same la bro! :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails