Selasa, 17 Mei 2011

Lady GAGAhs pandu lori AF!

She's a lady..
Pada pagi Selasa nan indah, around 9am.. pada saat ramai manusia berehat sempena Wesak Day, bersenang-lenang di rumah, bermalas-malasan di atas katil atau sedang enak menikmati sarapan cekodok sambil membaca surat khabar wailma menonton televisyen.. tatkala itu, di simpang lampu isyarat Kensington Park, 'Lady Gagahs' ini dengan machonya memandu lori Alam Flora (AF) seorang diri..

J: Tak terkesima ke tengok akak tu bawak lori AF?
A: tak la, biase je.. (tapi dalam hati, rase dan dan tu nak bawak kereta kebal!!)


kenapa ntah dia turun kat lampu isyarat ni..

akak macho!

memandu lori AF..


yang ini, PKNS punye!
agak2 senang tak nak bawak 'bobot' ni?!

 

25 ulasan:

gedek! berkata...

Dia Lady Gagah...

Uncle Pakcik Gagal....

ghost writer berkata...

hebat alam flora sekarang nih ek..esok2 kita akan tengok perempuan pulak yang akan bawa lori kontena.

blog-tips-kurus berkata...

uncle gedek!
ada Lady Gagahs yg bawak lori AF lagi besar tau! tapi itu je yg mampu ditangkap oleh makcikrazi amatur ni. :-)

blog-tips-kurus berkata...

ghost w,
kalau bawak lori kontena, mesti ambil masa > 1 hari. Pada firasatku, wanita tak akan tinggalkan anaknye lame-lame..

akubiomed berkata...

Dah ada wanita yang bawa bas dan teksi.

KHRLHSYM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
KHRLHSYM berkata...

pkns punya lebih cool. ada payung lagi. hehe

republik n9 berkata...

tempat gua ni pempuan bawak bas ekspres....

Budak Botak berkata...

Respek dgn makcik tue...

Entry terbaru -> Kerry Campbell Cucuk Anaknya Berumur 8 Tahun Dengan Botox... (",)

Ismail N berkata...

teringat citer "over the top". Sure kakak Ladu gagah ni kalau lawan tangan champion ni ehhh.. :D

blog-tips-kurus berkata...

aku biomed,
iye. area sini pon selalu jumpa.
:-)

blog-tips-kurus berkata...

KhairulH,
haha! lori AF pon ade bumbung maa.. (",)

blog-tips-kurus berkata...

republik n9,
mmm.. awesome! yg itu belum pernah jumpa. :)

blog-tips-kurus berkata...

budak B,
'makcik?' .. akak senior la! (^.*)

blog-tips-kurus berkata...

Ismail N,
tak pernah tengok cite tu tapi mungkin akak ni berpotensi besar untuk jadi juara! chaiyokk akak!! ^.^

Jumir berkata...

Girl power babeh!

FasiHaH SupiaN berkata...

ingatkan AF akademi fantasia tadi =.=''

MDHAFiZ.NET berkata...

Susah nak cari akak mcm nih..

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
Iron Lady maaa... :-)

blog-tips-kurus berkata...

FS,
hehe! peminat AF yek?! (",)

blog-tips-kurus berkata...

MdHafiz.net,
sukar tapi ada.. :)

Dhanang's Network berkata...

Salam kenal ya,,,

blog-tips-kurus berkata...

Dhanang's N,
?? ok, salam.. :-)

Azham Vosovic berkata...

dia lebih gagah heheheh

blog-tips-kurus berkata...

AV,
absolutely!! iron lady.. :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails