Khamis, 26 Mei 2011

' Blogger Bermasalah' ..?!! KELIRU!!

Tempat = Bilik XXX, Hotel Dot Dot, Meooww...
Tarikh = Tanggal 25-5-2011
Masa = 23:40

all gone??!!

Apa terjadi dengan 'Dashboard' ni?
Suka-suka je buat tuduhan tanpa bukti yang meragukan. Dah banyak blog berwibawa aku follow maaa..!
Aku sorang je ke yang bermasalah? Pagi Isnin,  23 Mei yang lalu, aku tak boleh jawab komen. (Macam la banyak sangat komenssssssssnye!). Kenapa dalam purnama ini, banyak sangat berlaku kecelaruan minda? Dahla siang hari nak setel isu forensik-jenayah kolar putih. Malam hari nak nyusahkan minda fikir blog pulak. Memang cari pasal!!


Bukan aku je yang celaru, nyamuk (in love) di atas lagi haru biru. Hampir sejam aku perasan dia lepak atas hirisan lobak tu. Kot ye pon ko dok free kat hotel banyak bintang ni, takkan dah tukar taste?? Aku makin KELIRU!!


4 ulasan:

Blogger Melayu Jawa berkata...

problem ni biasa jer ar. Refresh jer balik browser tu. pasti ok. kalau dah refresh tak ok gak. sign out pas tu sign in balik. selalu gak kena cam ni. tapi selalu refresh jer browser tu then dia ok jer. don't worry ler.

apik pehe berkata...

ehh..carrot ker timun tu?

blog-tips-kurus berkata...

BMJ,
a'aah! refresh je berkali-kali..
tqvm bro! :-)
*memang selalu kena sindrom ni yek?

blog-tips-kurus berkata...

ap,
yang kaler oren itu ialah kerot. timun hijau di sebelahnya.. (",)

LinkWithin

related posts with thumbnails