Khamis, 10 November 2011

Misteri Malam Jumaat..



curik GhostWriter punya. hoho!

 
Asal malam Jumaat je, mulalah tv tayang cerita bercorak seram misteri, terutamanya drama Melayu. Kenapa? wei shenme?? shenme shi? (aku belasah je Mandarin/Kantonis ni!)

Tapi aku memang sedang mengalami pengalaman misteri sekarang ni. Silalah percaya! tak tipu maaa...

Ya! Sangat misteri sebab saat dan tika aku menaip ni kan, aku sedang mengalami gangguan super-natural. Tau tak gangguan super natural tu macam mane? Camni, jaringan aku diganggu & kompem ia didalangi oleh ketidakcekapan makhluk badan biru yang sangat besar. Bukan hitam atau putih tapi biru. hehehe! Sila rasa seram sekarang!

Sebab gangguan inilah aku susah nak dapat BE buffered earning & ME metered earning itu. Susah nak BW blog-walking, apatah lagi nak tinggal komen pada entry kamu semua. Tertekan tahu??!!

Oitt lembaga biru, kau ingat senang ke aku nak ada mood blogging ini? Asyik nak kena CONNECT (sebut betul-betul!)je.. Sekali taip, 78 kali kena reCONNECT!! Aku patut tuntut ganti rugi ni. Nak report di Tribunal Pengguna. Suarakan hak anda sebagai pengguna yang bijak! Bersedialah kau wahai Celcom b.band!!
Sekian, nak tidur dulu. Jom tidur!!

*cepatnya.. esok dah Jumaat. Mari rebut pahala sunat malam dan hari Jumaat. (>.<)


credited: kang ophan @ mybacteria.blogspot.com, Nuffnang and beloved advertisers. Please choose Tips-Petua again. hik! hik!


40 ulasan:

Tukang Karut berkata...

owh... jin berukban... tak makan jampi tu kalau nak bagi sembuh...

EmpayarUtama berkata...

hahahahahahahah tu je yang dapat dikomen :)

AmirFX berkata...

Gunalah STrymux... Rakan TmNuts anda dikala keseorangan.. haha..

blog-tips-kurus berkata...

TK,
campak je kat sungai! tapi nanti padan muka ku! hoho!

blog-tips-kurus berkata...

EU,
terima kasih sudi 'komen'. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
dulu dah.. kami dah bercerai pon! ;)

Gen2Merah berkata...

ahahahhaah.. kelakar plak..

saya dah terminate celcom beruk saya tu.. dah buang jauh2... nyusahkan tu.. ehehe

skrg saya dah beralih ke beruk yg lain plak

blog-tips-kurus berkata...

Gen2M,
o ye ke?
sayang nak buang. ai ni setia.. (ceh!!)

ghost writer berkata...

ok,sekarang puan boleh praktis yang nih:

"marahkan nyamuk,kelambu dibakar"

hahaha!

(sila bagi BE pada Ghost ok)

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
u r credited mr Ghost Ophan!! ur cek Nuff jutaan $$, kan?? (>.<)

istilah kelambu hanya digunakan di kampung arwah embah sahaja. tak tahan nyamuk bendang ganas!!

aimie amalina berkata...

kakakaka
kalau tak rase seram cm mane?
hehehe

selamat hari jumaat!

khaifaiz berkata...

hahaha... memang lembaga betul

Mr. J berkata...

hai.. aku pernah menjadi gemuk dan pernah menjadi kurus lidi...

Anak Wak Mail berkata...

dahsyat..78 kali reconnect..kalau aku dah putus semangat dah..

Azlan Hasan berkata...

betul tu..kena buat aduan..even speed tak sampai seperti yang dijanjikan pun kita leh buat aduan..hehehe

Regards,
-Strider-

blog-tips-kurus berkata...

Aimie A,
tak mo kawan! ^.^

blog-tips-kurus berkata...

KhaiF,
hehe! dia jahat!

blog-tips-kurus berkata...

Mr J,
wow! mabeles!!

blog-tips-kurus berkata...

Anak WM,
aku taip je. ntah-ntah 88 kali.. (",)

blog-tips-kurus berkata...

Strider AH,
selalunya pok pek kat umah je. bila dail 1111, jawapan 'play safe' je depa bagi.. :(

aleen aiden berkata...

memang boleh mendatangkan marah!hee

hai kak! ^_^

blog-tips-kurus berkata...

Aleen A,
sabarlah nak... (huaarrrggghhh!!!!)

oit mek! :-)

Asrul "iLham" Sany berkata...

antu tol

yen(toka ziizokukuto) berkata...

ni kira ok la,,,cuba try pakai yg kuning2 bersamamu tuh,,lagi sakit hati,,hahah

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
ssyyyhhh!!! nanti dia dengar.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

yen,
ikut kawasan kot! ade yg ok je.. ;)

delarocha berkata...

line slow sebab dia suh rehat..jangan nak mengadap blog je.. ahaksss

Pembunuh Tanpa Bayang berkata...

masa iklan banyak gebangnya nak menarik pelanggan.bila dah langgan,servisnya kurang...patut bayaran bulanannya juga kurang,adil bukan.

=)

akubiomed berkata...

Saya sudah lama pancung lembaga biru sekarang ini mengunakan mambang hijao :-)

Woofer Storm berkata...

takut dengan jin ni.hehe

sy guna jin hijau..P1 meh^^hehee

tehr berkata...

haha
bband siput ke?
saya memang guna yang ni

kadang2 lebih lambat dari siput
haha

blog-tips-kurus berkata...

delarocha,
kalau dalam kes mcm itu boleh diterima, tapi ini baru seminit 2.. huh! :(

blog-tips-kurus berkata...

PTB,
YA! patutnya macam tu!

mari kita majukan 'ulasan' kamu kepada tokey2 sykt bb ini. haha!!

blog-tips-kurus berkata...

bro tehr,
dia jarang buat hal (sebab saye pon jarang online). hoho!

*tak pernah lagi compare speed dia dgn siput.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
hidup hijau!! opss!! :-)

blog-tips-kurus berkata...

WS,
ijau tu boleh on kat kampung tak? area bandar je kan?? :-)

Budak Mall berkata...

Fuh, seram betul cerita ni. Rasa macam nak gigit je makhluk biru tu..

blog-tips-kurus berkata...

Bdk Mall,
sanggup ke nak gigit beliau. eeeeeiii!!!!!!!!!!

NasZ berkata...

berhantu betul orang biru tu. tapi dia tak tahu betapa berhantunya pengguna orang biru tu. hehe.

blog-tips-kurus berkata...

NasZ,
pengguna bijak ni memang tengah naik antu sekarang. waktu subuh je network elok.. (",)

LinkWithin

related posts with thumbnails