Selasa, 8 November 2011

Buddy Up 103 years!!

credited:imdavidlee.com


Comelnya iklan ini.
Pantang tengok iklan comel ceria. Ada bunyi-bunyi lagi tau!!

Hakikatnya,sudah 103 tahun kita menjadikan Great Eastern itu Life is Great. wow!! padahal umur kita baru Sweet 17. oppsss!! hehe! 

Rupanya peraduan mudah ini bermula pada September 2011 dan berakhir pada 4 Disember ini. (aku selalu keciciran maklumat!) Ada hadiah wang tunai mingguan sehingga RM650! RINGGIT MALAYSIA,tahu! bukan rupiah/peso/bath (camne ejanya? sengal betul!!)

Korang bagi le alamat emel yang sah. Boleh juga guna Facebook tapi saya tiada 'buku' itu. Nanti aku forward then kindly please participate & accept my invites in order for me to get many baloons! toche! merci beaucoup! (>.<)

Hadiah utama bernilai RM16,000!! RINGGIT MALAYSIA tahu!! Hotel 4D/3N, return flight & theme park entrance to Disneyland or Australia!! (miracle kalau dapat. huhu!). Banyak lagi hadiah lain disediakan untuk korang. Maklumlah, syarikat ini sangat kukuh lagi kaya raya..

*Great Eastern ini ialah syarikat insuran. Korang udah ambil insuran kah???


14 ulasan:

dill berkata...

eh! eh! comelnye iklan!

dill.

blog-tips-kurus berkata...

dill,
comel macam saye tak? lalala..

Tukang Karut berkata...

errr... amik insuran kuda je...

blog-tips-kurus berkata...

TK,
kuda..? kenapa tak singa??

AmirFX berkata...

Insuran motorsikal ada.. Kereta pun ada gak...

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
lepas ni, MRTA rumah pulak kan? kena semak tempohnya.. :-)

ABU berkata...

aku dah pernah try tekan rekan.. mmg comel, musik dia pun comel kan..

atuk berkata...

Assalamualaikum BTK

salam ziarah

Wassalam

zulkbo berkata...

salam..
ermm..saya pelanggan
Great Eastern yang setia
:)

HEROICzero berkata...

peh , dia punya hadiah , memang menarik !

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
memang!! kreatif betul tukang buat tu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

atuk,
waa'laikumussalam wahai atuk.. thanks! :)

blog-tips-kurus berkata...

bro zul,
waa'laikumussalam..
bro kena join tu! pelanggan tetap dpt immuniti. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Hero,
sangat lumayan!! indahnya kalau menang.. :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails