Rabu, 2 November 2011

WW: Gambar Najib Tidur Penuh Bergaya!


jangan kacau beliau!!

40 ulasan:

HEROICzero berkata...

mana Rosmah nye ? ha ha ha !

akubiomed berkata...

Dah bosanlah tuh kerana dikurung :-)

ABU berkata...

wah cantek nama kucing hahahaha

zulkbo berkata...

salam..
bukan je Najib ke Mekah..
tido sini rupanya...
:)

blog-tips-kurus berkata...

HERO,
hepp!! tersedak beliau di sana..

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
rasanya rutin hidup dia memang itu je.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
siapalah yang bagi nama tu.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

bro zul,
waa'laikumussalam..
hehe! ini pet! memang tak naik haji.. (>.<)

ghost writer berkata...

lenanya tidur si najib nih.

agaknya letih buat lawatan barangkali..

khaifaiz berkata...

hhahahahaha

Nur Misnan berkata...

itu bini Rosmah ler tuh... hik3

Zul Fattah berkata...

haha.. nama kucing tu Najib? terbaik..

Asrul "iLham" Sany berkata...

kacak tol najib ni... mesti awek nama rosmah ngah usha2 hahaha

Prince Halilintar berkata...

comey betul najib tu..

abah khalisha berkata...

hhehehehee..ingat btl2 lah td.hehehe

dill berkata...

tido tak hengat~

dill.

blog-tips-kurus berkata...

KhaiF,
(>.<)!!

blog-tips-kurus berkata...

Nur M,
haippp!! hepp! biasa ni.. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Zul F,
seperti yang telah dimaklumkan, oleh sumber yang boleh dipercayai.. (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
ish!! jangan la ada kerabat dia yg tertengok ni.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Prince H,
comel lagi gebu! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

abah K,
betul la, nama kucing itu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

dill,
hhhmmm.. 'Najib' tu tak de blog. tido je la dia. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
idak le. dia dok makan tido je dalam 'istana menanti'nya itu.. (",)

d_LA berkata...

rosmah xde ke?sian kat najib, penat meeting sana sini tu

ORLANDO AHMAD berkata...

najib ni comel gak, tapi rosmah nyer mesti chubby kan...

keh3

apik pehe berkata...

tembamnyer najib..

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
apek tu bela sekor je la.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Ustaz OA,
dia lone ranger le.. :)

blog-tips-kurus berkata...

apik P,
asyik tido je, jadi macam tu le. (>.<)

Zik berkata...

Ingatkan DS Najib.. kucing bertuah nih rupanya... kwang2.. tidur2. jangan kita kacaunya yer

blog-tips-kurus berkata...

Zik,
nasibnya sangat beruntung, makan + tidur je. kalau kacau pon dia tak layan.. (^.^)

chii berkata...

ni jela keje najib kan..tdo je :p

logorithm berkata...

I pon ada kucing berbulu lebih kurang gini kat rumah. Namanya Mickey bersempena dengan huruf 'M' kat dahinya. :-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Suis

[U] Wajah Siti sekiranya simetri sempurna

[U] Kesian budak nih...

Hazmin Hamudin berkata...

bukan main lena lagi dia tidur...apa nak buat...dah kena kurungkan...

faiz berkata...

lorr..igtkan najib mano..hehe

blog-tips-kurus berkata...

chii,
mane muat nak main futsal dlm sangkar tu.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

bro Logo,
Minnie ade tak? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Hazmin H,
kesayangan ramai tu.. display depan kedai!

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
hehe! name dia le tu!!

LinkWithin

related posts with thumbnails