Ahad, 20 November 2011

Lady Gaga Tak Pakai Seluar


Did you know?

1. I like nice numbers. Today is 20.11.2011 and i'm typing this around 8pm+..

2. This is 26th Sea Games. Malaysia is currently at 4th place. Thailand yang sedang ditimpa banjir besar pula menduduki tempat kedua.

3. FFM 2011 (24th) is on air @ Astro Prima, Channel 105. Unfortunately, it is not provided here. aarrgghh!! it's ok! Sedap Azmarul comel nyanyi dalam Vokal ni.

4. Semakin mewah & glamour artis Malaysia, semakin tak cukup kain dia.. Sementara itu, Mulut Mengutuk Tapi Mata Tengok Juga-ini yang blogger Jejaka Terhangat post petang tadi.

5. Ada orang cari Jaclyn Victor bertudung - kata kunci hari ini. aikkkk???? 

6. Suddenly, I just feel like to eat this...
.
.
.
.
bbq mesti ada timun

*Cerita Lady Gaga tu, ada dalam Mingguan Malaysia-PancaIndera hari ini. Tak heran pon... kan!? Tapi kalau dia tak pakai pelik, aaaa... itu memang pelik!!  (>.<)

36 ulasan:

dill berkata...

ayam!

dill.

AmirFX berkata...

Dah bayangkan gambar lady gaga tak pakai seluar... Tapi, apa yang nak dipeliknya? hmmm...

akubiomed berkata...

Lady Gaga tidak pakai seluar apa ke halnya? :-)

~SaL IjOu~ berkata...

aduh..terliur itu bbq~

karatz berkata...

gua tahu:

1-gua pun suka nice numbers.ia adalah punca pendapatan sambilan gua.2011?..mmm

2-sea games.yang gua tau msia belum dpat emas acara bola.

3-FFM 2011.pegi mati.tak best.

4-semakin seksi pelakon itu.semakin buruk dan kayu lakonannya.

5-jaclyn victor tidak akan sesekali memakai tudung melainkan sari nya.

6-bbq tak perlu ada timun.

luahfikiran berkata...

SALAM,
BERULANGKALI MEMBACA YANG NO. 4. BETUL TU !

gadisBunga berkata...

saya suka nombor 7! :D

vampire's lovex berkata...

waaaaaaaa sedap nye ...lapar !!!

Asrul "iLham" Sany berkata...

i lap britney spears....

ada kaitan ke?

:D

JR berkata...

Memang betul, mulut mengutuk mata tengok juga!! Bagaimana tak tengok, dah mata ditakdirkan belum rabun...

Entry baru JR:-

Final Bola Malam Ni: Pemain Malaysia Suka Berlakon?

Azham Vosovic berkata...

serious?

kalau jumpa pic Jac bertudung...share la yea? hehehehe

ABU berkata...

ada ek pic Jaclyn victor bertudung hahahahahaha

blog-tips-kurus berkata...

dill,
peminat yek? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
ooooo... 'noti'!! ;)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
ntah hape.. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
sori, tanpa niat.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

karatz,
wah! apakah kerjaya anda?

*timun=antioksida, rasanya.. :)

blog-tips-kurus berkata...

luahF,
waa'laikumussalam..
memang realiti.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

GB,
aiyakk!! not in list, dear. :-)

blog-tips-kurus berkata...

VL,
itu ialah ayam, udang & sotong sahaja. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
lagu BS sedap tapi sayang.. lifenya haru biru..

blog-tips-kurus berkata...

JR,
amboiiii... kukuh betul alasan itu. :)

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
yang benar! manalah tau dia jadi muallaf nanti.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
keyword tu sahih kah? hihi!

Suhami Ahmad berkata...

tapikan, kalau bbq atau satay musti kena adas timun...napa yo?

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
kalau tak silap, nak neutralkan kesan arang pada sate/bbq tu. ;)

d_LA berkata...

20.11.2011 blog baru dla dirasmikan..meh la tgk..hehe..tergamak tol tjk gmbr ayam tuh..grrrrr

abah khalisha berkata...

Inagt ada gambar td..hehehe

Cik SHiNJU berkata...

Wahhh...terliur giler tgk ayam bbq tuuuuu...nyummmm

apik pehe berkata...

hehehe..seda jer ayam tu..
pasal lady gaga tu..apik tak kisah mana pun..huhu..

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
i'm coming!!! kelas kau d_LA, lame hilang buat blog shop le tu!! :)

blog-tips-kurus berkata...

Abah K,
hehe! sabar ye.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

cik Shinju,
amboi! fokus food aje! ;)

blog-tips-kurus berkata...

Apik P,
iye keeeeeeee?? hehe!

Saiazuan berkata...

laparnyaaaaaa~

blog-tips-kurus berkata...

Saiazuan,
tak puasa, kan??! :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails