Jumaat, 18 November 2011

Tips Ekspres Cepat Tinggi-Lelaki Sahaja

kasut yang zirafah tidak pakai
  
Tips ini hanya boleh digunakan khas oleh kaum Adam sahaja. Walau bagaimanapun, kaum Hawa yang penuh dengan sifat penyayang pasti boleh ambil maklum. It won't harm anyone.

Tips ekspres ini memerlukan anda mengeluarkan modal sejumlah RM439. fuyyoohhh!! mahal! Kendatipun perlu modal, tapi berbaloi sebab sebaik sahaja guna tips ini, secara automatik anda akan lebih 12.5cm tinggi daripada biasa. Cool! Caranya pakai je kasut Giraffe ini. Mahal tapi berkesan 100%.

Kalau nak diskaun 40% yang bisa menyelamatkan RM176 wang saku anda, sila beli di sini. Harganya akan menjadi RM263. Berbaloi-baloi sebab anda akan dapat keahlian percuma di Giraffe Times Square & Sunway Pyramid (berkawan dengan zirafah?), sepasang stoking mahal dan 2 baucar tunai berjumlah RM100. Lagi? Ada 3 tahun jaminan & 365 day return policy. Dibuat daripada kulit lembu, bukan lembu korban raya haji tadi.. Sebenarnya kasut wanita pon ada. Purchasing power tu.... (>.<)

Kenapa nak beli kasut tinggi?
Saja... duit banyak, tak tahu nak buat apa.. Cara untuk anda reward diri sendiri, kan..?!
Tapi jangan lupa bersyukur dengan apa yang kita ada. Hari ini kita happy sihat, tetiba esok lusa, kita ditimpa musibah yang langsung tidak dijangka. Malang kan tidak berbau. Semoga semua anda yang budiman sentiasa dilindungiNya. Jaga diri..

32 ulasan:

adwafarahin berkata...

errrr ok kene kluarkan dwet nk tggi hahaha

khaifaiz berkata...

alhamdulillah... sy dah cukup tinggi

blog-tips-kurus berkata...

adwaF,
duit! duit! $$$.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

KhaiF,
syukurlah nak... :-)

AmirFX berkata...

Syukur dengan ketinggian saya sekarang nie.. Average asian.. hihi...

karatz berkata...

owh kasut zirapah dah kuar.

kenapa gua tak beli kasut tinggi?
saja,sbb takde duit.lagipun kasut buaya gua pun belum abis pakai lg..

dia punya warranty''pakai selagi boleh''

akubiomed berkata...

Apakah kesan menambah ketinggian? Adakah ia memberi keyakinan?

Asrul "iLham" Sany berkata...

seb baek sy dh tinggi...hahahaha

logorithm berkata...

Wah... boleh try jugak nih! Time beli kasut CNY dah. Nak jugak merasa how it feels like being 6'3" tall. ;-)


Terbaru dari Logokoko:

[11SX] Masalah tidak kuat isap

[10PG] Cara memicit jerawat tak bertauliah

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

syahira ariff berkata...

nak tinggi mcm model jugak.
apa bnda ada dlm kasut ni yer?
herba or ubat?

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
amboi!! bukan pan-asian kah? :-)

blog-tips-kurus berkata...

karatz,
'warranty' itu juga ada pada semua sandal ku. hehe!

*buaya kan mahal jugak! :)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
silalah buka web kedai giraffe tu. klik pada banner WHY TALLER: (> yakin & improve physical appearance)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
rendah pon takpe. janji sihat.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

bro logo,
nak celebrate CNY ye? Xmas sale tengah meriah ni. :)

blog-tips-kurus berkata...

syahira A,
ade nanotechnology, katanya.. ;)

ghost writer berkata...

harganya dah memang RM263 lah..diskaun tuh saja nak tarik minat jer.banyak kasut jenis macam tuh.yang lebih rendah harganya namun berkualiti juga ada.

*sebenarnya,aku ada satu macam tuh.hahaha.beli jangan tak beli.

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
propaganda betullah mereka itu. habis buruk nama zirafah! syukurlah aku tak tergoda nak beli.

*kau punya cap haiwan apa ya? :-)

ABU berkata...

ish.. ingatkn btl tadi..haha, beria2 aku.. maklum la orng kecik ni.. nak jugk rsa jdi tinggi..:)

Azham Vosovic berkata...

hehehe.... saya rasa saya sesuai dengan ketinggian ini

dill berkata...

jenuh lak nak cari duet beli kasut. hehe

dill.

vampire's lovex berkata...

bagi pakai kasut tumit tggi bini je xleh? hehehe jimattttt...sharing is caring...:P

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
kecik tu kan kiyut! :)

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
ok. syukurlah.. :)

blog-tips-kurus berkata...

dill,
kasut lelaki memang mahal! ;)

blog-tips-kurus berkata...

VL,
haha! tergolek dok le nanti. eewww!!

apik pehe berkata...

alaaaa..bunyi ratus2 ni buat apik terkedu

hanaahmad berkata...

ini kasut yang ally iskandar pakai ni. hue hue hue

ishiko berkata...

bagus kasut ni, haha

blog-tips-kurus berkata...

Apik P,
hehe! $$ noneng Apik kan banyaaaaaakkk! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

HanaA,
ye ke? kenapa masih tak berdiri sama tinggi dengan Cik Ta?? :)

blog-tips-kurus berkata...

ishiko,
inspirasi zirafah tuuu... ;)

LinkWithin

related posts with thumbnails