Isnin, 28 November 2011

Malaysia VS Bahrain: 3 Gol Dalam Masa 6 Minit?


Saya Amani, bukan ShidaHarmi

Tahniah Nazmi Faiz Mansor (12) dan Mahali Jasuli (5)!!
(dalam kurungan ialah nombor jersi pemain. betul kan?) Hanya sempat tengok gol cantik Nazmi di kedai makan. (itu pon nak taip..) Tahun depan, score SPM pula ye wahai Nazmi. Biasanya atlit ni mudah fokus. Gol lain tengok di abgteror.com

Gol pertama Bahrain tu lawo le. Mr 14 lipat tak maut; bicycle kick ye? mesti dia teror main takraw!

Gol Mr 16 pon smart. cop! 2 kali beliau score? waduh! Rejeki mereka menang. Dalam masa 5-6 minit, macam-macam boleh jadi..

Adat main, mesti ada menang & kalah. Malaysia adalah antara top 12 Asia sekarang, sesuatu yang membanggakan. Ingat senang ke?? Ini pon baru ku tahu selepas baca blog joegrimjow.blogspot.com

Khairul Fahmi VS Shida Harmi?
Ada lagi gossip baru pasal Apek ni.. hanya mereka yang tahu faktanya. Kot nak sekadar ambil tahu, jengoklah rotikaya.com & terbakor.com.. Apek.. Apek.. sempat ke dengar She's Gone sebelum game tadi?  (>.<)

Tips nak menang bola:
minit-minit akhir perlu > fokus, fokus & fokus!
sekian daripada pengulas amatur.

credited: yang dihijaukan di atas. :-)


38 ulasan:

luahfikiran berkata...

SALAM,
DAH GEMBIRA KITA LEADING, KEMUDIAN JADI LAIN PULAK ! SALAH BOLA KOT , TERLALU BULAT !

Mknace berkata...

bukan reeki memang...

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

blog-tips-kurus berkata...

Dato' LF,
wa'alaikumussalam..
tapi rezeki tak datang bergolek kan? plus 'tuah' barangkali... ;)

blog-tips-kurus berkata...

bro Mknace,
'terbaeekkk'-ok, ur tagline. :)

dill berkata...

btol. fokus tu penting. tak leh lalai

dill.

blog-tips-kurus berkata...

dill,
hehe! lady coach ni.. :-)

Abang Jonni berkata...

tak boleh tahan tgk.... huhuhuhu...
dah leading 2-0....

al-lavendari berkata...

kadang2 kita kalah bukan kerana lawan kita bertambah kuat .. tapi kita dikalahkan bila kita mula merasa selesa dan leka !

terima kasih kerana sudi singgah blog saya.

Juliet_iRa~" berkata...

hee..

happy kot sbb igt dah menang...

xpe2..go malaysia gooo..:D

blog-tips-kurus berkata...

A.Jonni,
sabar ye wahai abang Jonni. si Nazmi sure lagi frust..

blog-tips-kurus berkata...

bro Al-L,
itu memang realiti prestasi majoriti atlit M'sia. kena buat anjakan paradigma ni. hhmmm...

blog-tips-kurus berkata...

J_ira,
got to go!! dah jadi lagu Najwa anak TPM ni. :-)

akubiomed berkata...

Satu kejutan pada ketika kita hadapan tiba-tiba Bahrain mendapat gol selang 6 minit.

Daddylicious berkata...

lain kali mereka pasti akan beringat...:)

delarocha berkata...

cepat sgt puas hati

AmirFX berkata...

Tips nak menang bola kena lipat jari telunjuk dan jari tengah dan simpan belakang baju.. Lepastu buat muka innocent boleh menang... haha..

Saiazuan berkata...

bnyk lagi team kita kena belajar :)

karatz berkata...

lg satu tips.

jgn kasi gol kat pihak lawan.

Zulfikar Hazri berkata...

nak join Geng Gunung ni takyah syarat apa2, just follow je, 25hb dec ni akan ke Pine Tree Fraser Hill,

kalau minat inform..nanti akan bagitau jadual dan berkumpul bila.

ni aktiviti santai, bukan rigid :)

nama geng adalah DMG Trekkers...search kat FB k.. :)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
naseb baek masa tu kami kat hiway lagi. kalau tak sure telinga ni terpaksa dengar sumpah seranah peminat cum pengulas amatur (dpn TV)..

blog-tips-kurus berkata...

DaddyL,
"Insya Allah...", harapan kena positif!! :-)

blog-tips-kurus berkata...

delarocha,
kebenaran itu pahit.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
cuba praktis kat team bola tadika dulu. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Saiazuan,
belajar & praktis..

blog-tips-kurus berkata...

karatz,
hahaha! 'bola itu bulat!'

blog-tips-kurus berkata...

ZH,
opss!! dan dan respon di sini. tq bro! (>.<)

khaifaiz berkata...

dah hilang fokus... nak buat mcm mana

zulkbo berkata...

salam..
memang tension bila
citer bab game lawan Bahrain
tempohari..FOKUS dan CEPAT PUAS HATI puncanya..

~SaL IjOu~ berkata...

pengajaran penuh makna~

Suhami Ahmad berkata...

top 12 ke depan ke terbelakang? wah..hebat2...

blog-tips-kurus berkata...

KhaiF,
sabarlah.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

bro Zul,
patutnya abg Zul yg jadi coach. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
semua harus akur.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
TOP mestilah yg positif wahai atok...

caliph shuriken berkata...

rugi giler buang pluang baik cmtu...

logorithm berkata...

Sedih betul... kemenangan dah macam dalam tangan... tapi boleh pulak terlepas.


Terbaru dari Logokoko:

[U] Dilarang membuang SAMPANG!

[U] Bila Raya Haji?

[U] Do-re-mi-ba-lik-la-ti-doooorrr...

blog-tips-kurus berkata...

caliph,
memang bukan REJEKI kita.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

bro Logo,
tapi depa dapat pengajaran kan-jangan mudah rasa selesa.. ;)

LinkWithin

related posts with thumbnails