Jumaat, 4 November 2011

Israel Cari Nombor Ekor??

raya haji tiada duit raya. harap maklum!

Apakah kejadahnya maka Search Keywords di blog Tips-Petua ini terselit  'NOMBOR EKOR 2011 .2.11.2011???

Tuan blog ini sedaya upaya tidak mencampur-adukkan unsur-unsur haram, 18SG mahupun 18SX dalam mempromosikan blog suam-suam yang bukan picisan atau tempelan ini, tahu!! Makanya janganlah cari tips Nombor Ekor di sini.

20.11.2011 tu memang cantik.
Mesti ramai nak kawen pada tarikh itu. Tahniah Izariana Ibrahim dan Remy.. (bukan Remy Ishak!!)

Saje nak kongsi cerita berikut:-

Kes 1:
My colleague cerita, kawasakinya pernah 3 kali rosak. Lepas rosak, mesti nombornya naik. haha! Maka apek pomen tu pon tepuk dahi le.. aiyakkk!!!

Kes 2:
My colleague tu cakap lagi, kali pertama dia bawa balik kereta ke kampung, ramai orang panjang leher. Bukan sebab kagum dengan kereta nasionalnya itu tapi kebetulan hari itu nombor yang naik sama dengan nombor plat kereta itu. kah! kah!

Kes 3:
My other colleague cakap, kalau tetiba 1 hari orang tu lalu jalan lain, nombor yang naik pada hari itu itu mungkin... hoho!

Kes 4:
My colleague tak cakap, tapi aku nak bagi soft-reminder ni:
Sila jangan percaya atau cuba tiru aksi kes-kes di atas!! HARAM! korang pon score A+ Pendidikan Islam kan?? (>.<)

*Aku agak curious apabila tengok kat Stat. ada audience dari ISRAEL di blog ini bulan lepas. (tu yang jadi pasif malas update. ceh!!) Apa motifnya? Mungkin tersesat tu. Takkan dia datang belajar tutorial Jawa aku?? ish! ish!



38 ulasan:

Bella Bell berkata...

haha.. macam2..

dill berkata...

manyak ong woo nombor itu olang

dill.

Cikli berkata...

kaki nombor biasanya tikam 2 nombor tiap hari. 1 nombor tetap. 1 nombor ikut panjang leher. dua-dua haram.

blog-tips-kurus berkata...

Bella,
hehe! selingan je.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

dill,
hoho! itu kebetulan saje maaaaaa...

blog-tips-kurus berkata...

Cikli,
itu macam ka??
banyak pengetahuan am ye.. (>.<)

AmirFX berkata...

Saya punya blog ada orang dari Afrika masuk baca maaa... haha..

HEROICzero berkata...

pernah tayar kereta aku pancit , kawan2 kerja semua beli nombor . memang betul naik ! tapi bukan esok nya, tapi minggu depan .


kebetulan . =)

Asrul "iLham" Sany berkata...

kebetulan itu kekadang terjadi

:D

ABU berkata...

baru je ambik pensel ngn pensel..ingt nk salin no ekor tadi hahaha

ORLANDO AHMAD berkata...

geng2 gua kaki nombor...

EmpayarUtama berkata...

Tiap tiap bulan ada hari yang bernombor cantik :)

akubiomed berkata...

Sejak bila Israel jadi stalker blog. Silap hari bulan dia hantar ejen Mossad

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
...Sweden, Rusia.. haha!

blog-tips-kurus berkata...

Hero,
hoho! mesti budak2 non-muslim yg belum dapat hidayah kan.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
..suratan atau kebetulan.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
hep!! rotan kang!!! (",)

blog-tips-kurus berkata...

Ustaz OA Hitler,
bimbinglah mereka.. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

EU,
..hhhmmmm... mari kita semak. :-)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
espionaj kot! aiiiyookkkk!!!

Citarasa Rinduan berkata...

kekekkeke...

rasa k.ayu hari tu, birthday anak blogger yus

Tukang Karut berkata...

20112011 tu aku yang kawen... hoho...

tehr berkata...

orang gila ekor ni
semua boleh jadi
asal ada nombor je

blog-tips-kurus berkata...

CR @ k.ayu,
cantik no tu untuk tahun ini.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
fiwit! fiwit!!

live happily ever after.. (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

tehr,
namanyapon 'gila'. kesian mereka..

Hans berkata...

hehehhe
macam2

Selamat Hari Raya Aidiladha daripada Hans

Saiazuan berkata...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ingat,
berhenti makan sebelum kenyang hehe

faiz berkata...

camno boleh sesat keyword tu..heheh

blog-tips-kurus berkata...

Hans,
Salam Aidil Adha juga.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Saiazuan,
hehe! tadi terbabas juga. (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
hoho! kan 'sesat' tu.. ;)

ahmad berkata...

orang israel pun nak blajar bhase jawa :)

Saiazuan berkata...

hoo haram amalkn bnda2 mcm ni

blog-tips-kurus berkata...

Ahmad,
mungkin itu modus operandinya. hhmmm... ;)

blog-tips-kurus berkata...

Saiazuan,
mendekatinya pon haram..

LadyBird berkata...

akak... comelnye tabung duit tu.. ladybird.. sweetnye.. lady nak..

blog-tips-kurus berkata...

LB,
minta kat tokey kedai souvenier ye. tapi bagi duit dulu kat beliau. hehe!

LinkWithin

related posts with thumbnails