Khamis, 17 November 2011

Badai Semalam, Hari Ini, Esok, Lusa, Tulat, Tungging..

Ini bukan Spontaneous Thursday..

hehe! cantik 'Erra' ni bertudung..

Teater Badai Semalam memang best. Tidaklah berat sangat, still ada scene yang boleh buat kita ketawa..  Bacalah review 'di sebalik' Badai Semalam di blog tak obes ini. Aku cakap 'di sebalik' je ye..

Merci beaucoup Jang. J'taime!! April 2012 ni, Upin Ipin tau! hehe! 

Sementara itu, blog korang terselit tak dalam Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011?  Selamat mengundi diri sendiri. haha! (>.<)

Itu je. Doakan mereka yang kurang sihat atau yang sedang dilanda musibah agar terus tabah menghadapi saat-saat sukar mereka tika ini. Ujian buat mereka adalah peringatan buat kita semua. Allah tidak zalim..

To Dinie Hafiy,
All the Best!! just send to mySMS 15888 (>.<)

25 ulasan:

Tukang Karut berkata...

undi diri sendiri?

khaifaiz berkata...

selamat mengundi

Asrul "iLham" Sany berkata...

tgk teater ni masa diundang untuk review majalah...

p/s : sy tak masuk kot sb sy tak femes muahahaha

abah khalisha berkata...

Novel ni lama dah kan keluar..

LadyBird berkata...

best x cite tu kak?

p/s : smg yg sakit cepat sihat... ameeenn..

ORLANDO AHMAD berkata...

jiwang ke?

hanaahmad berkata...

aku tak berkesempatan lagi nak tengok teater badai semalam tu. kena tengok gini.

Nadiah berkata...

oklah..saya dh comment nihhhhh....hehehe

blog-tips-kurus berkata...

TK,
macam tak biasa... hehe! ;)

blog-tips-kurus berkata...

KhaiF,
selamat... :)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
wooo! majalah ape tu? syok le FOC. :)

blog-tips-kurus berkata...

abah K,
jaman saye kecik dulu. siap jadi buku teks, kan? :)

blog-tips-kurus berkata...

LB,
best! sila tengok. hehe!

*Aamiiiinnnn... semoga Allah makbulkan cepat..

blog-tips-kurus berkata...

O.Ahmad,
'blues' je.. :(

*blues= sejenis muzik berirama perlahan dan sayu yg berasal dr kalangan orang kulit hitam di Amerika Syarikat~Dewan Eja.

blog-tips-kurus berkata...

HanaA,
sempat lagi ni beb.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Nadd,
yelaaaa... sekian. tq beb! (>.<)

apik pehe berkata...

aikk..naper tutup muka tu kak?hehehe

ghost writer berkata...

aku ada masa nih.haha

Suhami Ahmad berkata...

upin ipin 2012 nih? wahhh...musti tengok nih

blog-tips-kurus berkata...

Apik,
kan pemaluuuuuuu...
saje takmo overshadow Erra. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
tak tau pon! hoho!! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
yeay! yeay! atok belanja yek. tiket RM33 pon jadileeee... ;)

Ain Zulaikha berkata...

apa maksud merci beaucuop tu hehehe... oh nominal nuffnang, akak ada tak? meh la ain undi hheehe

Ain Zulaikha berkata...

ain da buatkan doodle utk akak dan siap dah, ain da puas cari gambar akak tapi tak dapat2 huhuhu.. tak tahu mana satu akak, tapi ain buat je, akak boleh tak bg ain email akak kat sini?

luvupss_chenta(at)yahoo.com

terima kasih :)

blog-tips-kurus berkata...

Ain Z,
'merci beaucoup'=thank you very much!

wo ai ni!! hehe!
*tak yah susah2, kompem ai tak dek! hoho! (>.<)

LinkWithin

related posts with thumbnails