Ahad, 5 Jun 2011

Kempiskan Perut - Senaman Yang Betul


copy majalah



Adik-adik,
Sila lihat gambar akak berbaju merah di atas ye.
Perhatikan kedudukan dagu & leher beliau iaitu jangan tekankan ke dada. Sebaliknya, relax je ngadap ke depan sambil mengira lapisan lemak yang berjaya dipecahkan! hahaha! (^.^)

Pastikan adik-adik rasa 'nikmat' senaman ini di bahagian perut dan abdomen masing-masing. Kalau leher yang sakit, bermakna salah teknik la tu..

Tips:
Sapulah slimming gel Lotion Mustajab Ginger Extract (yang macam Nora Danish pakai) di bahagian yang degil itu sebelum memulakan rejim tel aviv senaman ini, dengan harapan biar cepat kempissss!! konon!!

*Perut atas abdomen ke bawah abdomen??


32 ulasan:

Ain Zulaikha berkata...

ain pernah pakai losyen tu, bukannya mengempis kan perut, tapi mengeluarkan angin je.. hahahhaa.. btw ni tips bagus ni, senaman lagi bagus dari guna produk yang entah bila nak berkesan haha

puanbee berkata...

ooo lama tk pakai krim mustajab tu , perut asyik naik je nih dulu2 tk naik sgt huhu

Cik SHiNJU berkata...

perut bukan kat belakang betis ker? :P


dari skolah rendah sampai skang x penah berjaya buat bangkit tubi tau..sob :'(

Latifah berkata...

wahhh... thanks for sharing.
leh cuba senaman ni. harap2 nnt raya, my 'perut' is kempis too. heheh..
;p

Jumir berkata...

Tips ko buat aku semangat nak cuba. Ko dah cuba ke?

Suhami Ahmad berkata...

ooo, cenggitu...perut bawah abdomen kot

Hans berkata...

owh
baru aku tahu kalau leher sakit kiranya teknik salah
tq tq

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

ashraf berkata...

nice info.nak buat gak la.hehe perut semakin berlipat plak :P

gedek! berkata...

Ada tak tips nak besar kan dompet?

Encik Psychopath berkata...

jusmate 5 kan senang ?

sahromnasrudin berkata...

nak buat senaman nie kene konsisten kan..kalau tak, mmg tak kempis la jawabnya huhuhuhuhhh

Raden berkata...

tp saket tulang blakang la..camni nie?? tolong la..ase da sgt bunchet. huhu

SobriMansor berkata...

Kalau dalam Army, memang tiap2 hari la buat senaman ni. Sampai krem perut. Siap kena pijak lagi kalau ada yang curi tulang

ghost writer berkata...

ok tips..mekasih.

petang nih nak praktis dengan cara yang betul..hihi

blog-tips-kurus berkata...

Ain Z,
keluar angin kan bagus tu. perot kembong kot! :-)

blog-tips-kurus berkata...

Puan Bee,
perut ibu takpe.. alasan sangat kukuh! hehe..

blog-tips-kurus berkata...

cik Shinju,
aik? cikgu PJ tak ajar ke? ke ade yg selalu ponteng kelas ni? (*.*)

blog-tips-kurus berkata...

Latifah,
azam/cita-citamu sungguh suci murni.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
macamlah ko tak nampak rejim ku..

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
mungkin.. sebab kita bukan Science Stream, dimaafkan le! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Hans,
kita memang kena tau teknik sebab kita bukan technician. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

ashraf,
bukan lipatan maut tu.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

uncle G,
jom rompak bank! tak baik..
kita beli je dompet saiz XXL. :)

blog-tips-kurus berkata...

En Psyco,
di sini ade 5 org testimoni TAK JADI jusmet tu..

blog-tips-kurus berkata...

SN,
iye bos, mestilah istiqamah. Insya Allah..

blog-tips-kurus berkata...

Raden,
cuba buat atas padang, berlantaikan bumi-back to nature. cewah!

blog-tips-kurus berkata...

SobriM,
ish! kejam & zolimnya mereka. Nasib baik kami bukan army! surrender!!

blog-tips-kurus berkata...

gw,
same-same.. (^.*)
tunjuk le bukti bergambar. hoho!

Hashira Yusoff berkata...

kalau la akak tau, saya sit up dah buat...
pakai losyen mustajab pun dah. 2 botol kak...x kmpis2 pun perut ni.. sedih tol... T___T

blog-tips-kurus berkata...

Hashira Y,
dear, i dah pakai > 2 tau. tak kisah pon!! hoho! :-)

En Lompat Tikam berkata...

bagus nih, bole laa aku try praktis nnt... mmg lama xpost blog pun,heheh.. :p

YOUsoF berkata...

Tak pernah guna produk tu tapi pernah senam gaya ni.. Lepas ni boleh senam dengan cara yang betul.. ;D

LinkWithin

related posts with thumbnails