Selasa, 14 Jun 2011

Ladies Only - Dilemma Wanita Bujang..

Rejab dah tiba..


Jumaat, 10.6.2011

Nak tempah ke? Tailor dah tutup order..
Lagipon ramai tailor yang cakap tak serupa bikin!!
Kalau beli siap ke? Ada certain part yang akan tak ngam!
Jahit sendiri ke? Mission Impossible... (",)


* Belajar menjahit sendiri itu adalah sangat tidak rugi.. (^.^)


 So, surpriseeee!!
.
.
.
.

dah siap ke?

20 ulasan:

vampire's lovex berkata...

ni nak pergi menjahit ke nak beli kereta ? hahaha

blog-tips-kurus berkata...

V's L,
hajat di hati nak menjahit tapi tak nak mencederakan kain itu. huhu!

RedVixen berkata...

erk! benda apakah itu??

ct berkata...

myvi itu udah siap, dh start production pun:) tggu launching dlm ms terdekat

lady-beadsz berkata...

cik tips...aper yg dilemma nya... lagi x faham ngan wanita bujang ni...he3...

lady-beadsz berkata...

kan dh pandai jahit baju...jahit sendiri jer ...jimat...

Hans berkata...

betul2
tak rugi belajar menjahit
wah euro moda tu

Header Baru Blog Hans....Comel Tak?

blog-tips-kurus berkata...

RedV,
new Myvi yang pemalu.. auuuwww!

blog-tips-kurus berkata...

wok ct,
(short form yg mengelirukan!)

*model yang nak berdiri tepi Myvi tu udah ade ke? ehems!! (",)

blog-tips-kurus berkata...

lady-B,
'mak-mak orang' memang tak akan faham..! (*.*)

blog-tips-kurus berkata...

lady-B,
yeeee... baiklah mak!
*kan udah cakap tadi, ai tak nak mencederakan kain-kain itu.. isk!
(^.^)

blog-tips-kurus berkata...

Hans,
memang sangat berbaloi. Apatah lagi jika bermastautin di bandar besar ini. huhu!

*EM je yang sempat ditangkap GAMBAR! tak larat jengok Jakel & yang sekutu dengannya..

NUR AIN AZMAN berkata...

hehe, nk prgi mnjahit ke nk bli kerta? HEHE

btw, thnks come my blog. done follow u! now dh tahu kan? sharing is caring ;)

blog-tips-kurus berkata...

Nur AA,
kedua-duanya TIDAK. haha!
*you're welcome. :-)

faiz berkata...

tempah je..sonang cerita..hehe

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
selalunya mereka GAGAL menepati arahan.. ceh!

ghost writer berkata...

myvi baru ker...

blog-tips-kurus berkata...

ghost w,
upgrade sikit je. :-)

puanbee berkata...

ape yg surprise nya tu ? hihihi

blog-tips-kurus berkata...

PuanB,
teeettttt!!! hehe! (^.^)

LinkWithin

related posts with thumbnails