Ahad, 19 Jun 2011

Milo Gergasi/Raksasa D'Jendela


Jumaat, Sabtu & Ahad ialah hari makan-makan sedunia.
Bahagianya hidup di Malaysia yang aman sentosa.
Mari cuba Milo Gergasi ini seadanya.
 Sebenarya buat sendiri di rumah lagi terasa nikmatnya!


nak tengok kena teleng



ok, ni yang tegak!

Harga = 360 sen
@ Restoren D'Jendela, Giant Kota Damansara
* : ****/*****


46 ulasan:

Adinda Amy Sensei berkata...

x penh minum yg gergasi cmni

Raden berkata...

suke ratah milo!!

Suhami Ahmad berkata...

3.60 sen? aiyoooo mahai

Latifah berkata...

Salam.

Sis, ni air Milo ke serbuk Milo ni? heheh...
asyik baca entri pasal makan je malam ni membuatkan diriku terasa lapar sekali ;p

James Alexander berkata...

sedapkah ...???

gedek! berkata...

milo blended ke...?

Cikli berkata...

milo best buat dengan air sejuk.
buleh makan milo terapung

apik pehe berkata...

huhu..milo tabur tu manis..bleh kerat kaki biler dah balik rumah...hehehe

Asrul "iLham" Sany berkata...

alalala comelnye model sampingan tepi milo tu ;D

Zulfikar Hazri berkata...

RM3.60??? mahal2.... nak report pengguna.. haha


saya minat milo nih, tapi selalu dilema kalau kat restoren.. sebab rasa mcm budak2 sangat pulak duk korek2 milo kat kedai org tgk kan? hgahgahahahaha

blog-tips-kurus berkata...

AAS,
dear, boleh buat sendiri je di rumah.

blog-tips-kurus berkata...

Raden
bukan JAMBAL ke? ahakss! :-)

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
bahan asasnya kan memang dah mahal!

blog-tips-kurus berkata...

Latifah,
waa'laikumussalam.
layer atas memang ditabur milo barang seinci gelas itu..

blog-tips-kurus berkata...

JA,
pencinta MILO pasti menyukainyaaa..

blog-tips-kurus berkata...

uncle G,
tidak. serbuk milo asli. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Cikli,
konsepnya adalah sama.. (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

apik p,
teknik kena betul. pandai-pandailah seimbangkan pemakanan & guna tenaga kita. :-)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
model bawah umur tu tak boleh minum milo lagi. (selamat milo kegemaranku!!) (",)

blog-tips-kurus berkata...

ZH,
milo mahal la bro.
*hak pengguna:
kita berhak dapat apa yang kita bayar. pesan je milo tu. puas hati! hehe!

Robot | Sakti berkata...

perggghh


menyelerakan.

milo tabur :)

nurfatiha blacky berkata...

wow. sedap nye milo tabur tuh. hehe

d_LA berkata...

perghhhh..3.60 tu..sekali skala boleh la kan..yum yum^^

CikPuan Fara berkata...

aduh mahal jer.. ni tgh tgk time puasa mmg tak tahan huhuhu..

btw, fara ada tag sis dlm entry jom blogwalking dlm blog fara :)

RedVixen berkata...

gilak! milo melimpah ruah!

Hans berkata...

mahalnya RM3.60
milo tabur RM2 lebih je
ekkeekkeek

Syaitan Memang Durjana

vampire's lovex berkata...

milo !!! sedap nye.....

PenDekAr LauT berkata...

Wahh.. Teruja.. Lumayan sungguh milo tabur tu....

faiz berkata...

mhlnye...pikir 2-3 kali nk beli ni..

Mohamadazhan.com berkata...

satu keluarga satu gelas....jgn sorang satu leh kencing bermanisan nanti...hehe

akubiomed berkata...

Kalau dulu tidak sempat bancuk. Makan begitu sahaja :-)

Hanie_Dew berkata...

wah..milo tabut yang bertaburan di alam semesta... "minum milo anda jadi sehat dan kuat!"..

blog-tips-kurus berkata...

robot s,
nyaman! yami! :-)

blog-tips-kurus berkata...

nurfatiha b,
memang lazat. eemmmm... :)

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
bancuh sendiri di rumah je.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

cikPuan F,
tq bebeh. Insya Allah..

blog-tips-kurus berkata...

RV,
jangan sampai melimpah! sayang wooo.. (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

Hans,
di mana itu? hehe..

blog-tips-kurus berkata...

VL,
sangat sedap bebeh! (^.*)

blog-tips-kurus berkata...

PL,
kaya raya tokey milo!

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
beli sekali je. then cuba buat sendiri di rumah ye. (",)

blog-tips-kurus berkata...

MA,
haha! satu untuk semua.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
orang Jawa cakap, 'JAMBAL'! :-)

blog-tips-kurus berkata...

Hanie_D,
mmm... baru timbang berat tadi-naik 1kg. MENCI!!!

FasiHaH SupiaN berkata...

wat mahai sgt....haha

blog-tips-kurus berkata...

FS,
sekali je. hihi! :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails