Rabu, 20 April 2011

UFO suka org Jawa

di Russia..
Aku ingatkan  UFO tu suka Tanah Jawa/orang Jawa. Ingat  
tak awal 2011 ada kejadian Crop Circle di Indonesia? Yang sawah padi ada corak lingkaran aneh tu. Cuba korang search 'UFO di Indonesia'? Korang akan jumpa result Daftar Penampakan UFO di Indonesia. Sebelum 1945 pon ada.. Negara tu pulak besar.
 Gambar di atas ialah bangkai makhluk UFO terbaru dijumpai di Russia, 2011. Kosmo semalam tulis macam ni:


- >< sebulan lepas, dipercayai ada Unidentified Flying Objects-UFO bercahaya blue pink terhempas di Irkutsk.


- Waktu kejadian: tidak dinyatakan.


- Lepas beberapa jam terhempas, pasukan Rescue Russia & ejen2 rahsia bergegas ke tempat kejadian. (ramai jadi saksi kejadian ni).


- Makhluk itu ditemui di Republik Buryati, Siberia berdekatan Irkutsk. Kenapa ditemui di tempat lain? Jaraknya tak dinyatakan tapi dipercayai ketika baru terhempas tu, makhluk itu masih hidup. Maybe dia berjalan dari tempat kapalnya jatuh..


- Kalau tengok video You tube, nampak fizikal makhluk ni.. mungkin dia mati sebab suhu kawasan bersalji itu sangatlah sejuk. Makhluk tu pulak tak pakai sweater/jacket.. bangkainya pula agak elok-macam di’frozen’. UFO frozen gitu. Eeeiiii!!!


- Kalau makhluk tu hidup, mesti jadi bahan eksperimen. But how to communicate with him?

12 ulasan:

Mrs.Sabri berkata...

mcm2 Allah swt boleh buat..dia yang Maha mengetahui segalanya..

Nur Liyana berkata...

huhu..ye ke??

blog-tips-kurus berkata...

Mrs S,
Wallahhualam..
*mem dah come back yek? ;)

blog-tips-kurus berkata...

Nur L,
hehe.. Kosmo tulis semalam!

aleen aiden berkata...

ha3,frozen ufo?1st time dengar neh!hee

blog-tips-kurus berkata...

aleen a,
(nasib baik tak salah eja 'alien'),
hehe... ibaratnye je. suhu sana kan sejuk sangat. ;)

d_LA berkata...

maybe dari planet yuk'kaa kot..hehe..

blog-tips-kurus berkata...

d-LA,
tu planet abg RAM ke? hoho! ;)

tengkorakemas berkata...

agak2 sempat x dia sampaikan maklumat tentang bumi pada kawan dia kat planet lain?

blog-tips-kurus berkata...

tengkorakemas,
segalanya berkemungkinan.. kot kwn2kat sane dpt detect. tapi kotak itamnya mesti kat Siberia lg..

Suhami Ahmad berkata...

dalam Al-Quran pun ada nyatakan ada makhluk lain di luar sana selain manusia kan

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
benar tok.. :)

LinkWithin

related posts with thumbnails