Isnin, 18 April 2011

Petua Melumpuhkan Syaitan.

# Notis drpd Google:
Blog Yang Tidak Menggunakan Akaun GOOGLE Akan Dihapuskan!
Tutorial cara nak tukar Username Blogspot ini boleh dipelajari di kujie2.com



Saat anda membawa Al-Quran, syaitan biase biase je. dia tengoookk je..
Saat anda membukanya, syaitan mulai curiga
Saat anda membacanya, dia resah dan gelisah
Saat anda memahaminya, dia mula kejang
Saat anda mengamalkan Al-Quran dalam kehidupan sehari-hari, dia terus stoke!
Saat anda ingin menyebarkan pesanan ini, syaitan pun mencegahnya.
Syaitan kata, "JANGAN!! Jangan sebarkan sebab tak penting langsung!"

* JANGAN dengar bisikan syaitan.
* JANGAN berperangai seperti syaitan.

** Jangan tukar lupa akaun Google. Kalau tak, lumpuhlah blog korang.. :-)

33 ulasan:

AmirFX berkata...

Kalau guna email yahoo tak leh ker? Bias betullah google skrg nie..

blog-tips-kurus berkata...

AmirFX,
'katakan TIDAK kepada yahu!'
~ marketing strategy la tu.. :-)

Sharinginfoz berkata...

jauhi diri daripada syaitan

blog-tips-kurus berkata...

Sharinginfoz,
Insya Allah..

sahromnasrudin berkata...

alhamdulillah..sy dah ada akaun google...sahromnasrudin@gmail.com tue akaun google kan???

blog-tips-kurus berkata...

amboi!! promosi emel nampak.. yola tu pokcik oitt! (^_^)

Cik SHiNJU berkata...

Sib baik koi guna akaun gmail..
Ade satu blog guna yahoo..nak kena
tuko la nmpok gayanye..

Suhami Ahmad berkata...

nasib baik atok siap2 daptar guna gogle mail

Redbloodsnow berkata...

zie ever gak publish ttg entry ginie taw. tp zie dpt in english version..hehe. maksud dia sama je...hiks

suke zie bc entry ni w/pun dh bc byk kali :)

Wafiy Suzly berkata...

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/bagaimana-kumpul-duit-meskipun-uv.html

sila singgah, dari blog faiz

blog-tips-kurus berkata...

cik shinju,
byknye buat blog? rajin betul org Phg ni. hidup Phg!! (^_^)

blog-tips-kurus berkata...

tok SA,
mujur kan..! *_*
ntah ape2 gugel ni..

blog-tips-kurus berkata...

Redbs Zie,
(ni obses merah gak ni..)
aaah.. tadi da tengok ur tutorial. nice! btw, tq.. (kembang kempis ni!) >_<

blog-tips-kurus berkata...

Wafiy S,
aikk?! tetibe cite $$? nanti ai dtg ye-siap la bentang red kapet. :-)

A retarded kitty berkata...

terpaksa den tukar pakai email gmail

KUREKURE COMEL berkata...

cuba tidak mendengar.....syaitan jahat...suka hasut....




nsib baik pakai gmail dah..huhuhu

Kidney Expert berkata...

Peringatan ni untuk yang guna blogspotke?

faiz berkata...

xtau plak bley pkai email lain..

Jumir berkata...

He3...dia lupe la tu. May Allah bless us always n let's pray 4 our safety....

Mohamadazhan hjDesa berkata...

saya pakai yahoo..tapi atas blog tu naik gmail...camna tu? huhu konpius

DaHLia berkata...

memang guna GMAil Dah :D

blog-tips-kurus berkata...

kitty,
jangan tak tukar :)

blog-tips-kurus berkata...

kure2 comel,
selamat! hihi ;)

blog-tips-kurus berkata...

Kidney E,
rasanya laa.. tett!! *_*

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
dulu ac yahoo boleh.

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
Insya Allah.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Mohamadazhan,
aikk??!! ye ke?

blog-tips-kurus berkata...

cikgu D,
selamat kita.. tq la sudi dtg sini. (bangga ni. hehe..!!) (^_^)

Hanie_Dew berkata...

oleh itu amalkan la al-quran sehari hari.. kite ada seorang kawan yang suke baca al quran. bila die tengah ABC (Allah Bagi Cuti).. die selalu kene kacau sampai boel histeria..

itula buktinya syaitan sangat marah bile tak bole kacau waktu kita sentiasa berdamping dengan al quran. jadi bila ABC dia ambik kesemptan balas dendam..

ada sesiap yang bole bagi tips atau petua yan gbole diamalkan untuk jauhi gangguan syaitan ni masa kite ABC tak??

blog-tips-kurus berkata...

Hanie_D,
ABC-kiyut je bunyinya.
ada tak amalkan doa masa 1st day ABC tu? Cuba sentiasa zikir dalam hati atau pasang je cd ngaji dalam rumah..

Hanie_Dew berkata...

mmmmmm...ras anya kawan kite tu pun buat..tapi tak tau la kan..

mane tah hanie belajar ABC tu dah lupe dah hehehe...

blog-tips-kurus berkata...

Hanie D,
ABC belajar di rumah & sekolah..
:-)

Hanie_Dew berkata...

yo la tuh cik oiii....

LinkWithin

related posts with thumbnails