Selasa, 5 April 2011

Tertengok Video XX Dato' T itu di China..

CP 5.4.2011

Pada pagi Selasa yang indah tadi (memang sangat indah apabila dapat EL tanpa dikuiri!), aku mengeskot rakan tak sebaya ke Pusat Servis Proton Segambut-dekat dengan bulatan Segambut tuuuuu...

Cam biasa, lepak bace paper kat sofa sambil tengok tv bersiaran Astro. 3 jenis akhbar disediakan kepada para pelanggan iaitu Berita Harian, The Star & China Press. Mataku terus tertancap pada akhbar bertulisan Cina itu sebab saje nak test baca Mandarin. Memang tipu laa.. ntah Mandarin ke Kantonis tu-reti baca 'China Press' je. Padan muka! Dulu tak nak belajar bersungguh-sungguh dengan laoshi (dah lupa nama beliau!). Alangkah bagusnya kalau mahir membaca & berbahasa asing.. Mesti aku boleh baca muka depan China Press yang memaparkan gambar sensasi video xx itu. Kenapa Berita Harian tak keluarkan gambar & berita yang sama? Bagaimana video itu boleh tersebar? mmm... Jangan buat spekulasi yek! 

* encik joegrimjow ~ it's all about journey, ada tepek video tu pada blognya. Yang pasti, mesti ramai bloggers sudah berbuat demikian..
 

16 ulasan:

faiz berkata...

xtgk pon video tu..tapi gambar adela tgk...

akubiomed berkata...

Sungguh memalukan kerana akhbar tabloit memang terang-terang menyiar gambar yang menyakitkan mata.

Malu pada anak kecil yang menanyakan gambar tersebut :-(

Sudah masa undang-undang Porno digubal seperti yang terdapat di Indonesia

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
tak perlu tengoklah.. :)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
Indonesia pon dah laksanakan. Kita masih mengkaji kot, macam Akta DNA..

*aku yg tak pernah belajar Biologi..

d_LA berkata...

no komen..hehe..*jwpn artis..

pepun, hrp kebenaran akan terungkai nt..

Suhami Ahmad berkata...

insyaAllah. kebenaran akan terbongkar

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
'When you stretch the truth, watch out for the snapback!' hehehe...!

blog-tips-kurus berkata...

tok SA,
Insya Allah... sedia semua! ;)

mykhalis berkata...

kosmo ke sinar harian ada wat paparan juga.siap analisis lagik..hehe

Tips supaya blog sentiasa diingati

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

blog-tips-kurus berkata...

mykhalis,
iye? kalau ada analisis maknanya buat kajian lengkap la tu. :-)

Silent berkata...

ala...
gambar je ke?
nak tengok video sekali..
hakhak

blog-tips-kurus berkata...

Silent,
syyhhhh!! kat Utiub da tak de yek?

PakarBuahPinggang berkata...

Salam admin,

Kadang-kadang hati dah jadi tawar untuk membaca cerita-cerita berbaur fitnah macam ni.

Baik di akhbar mahupun di tv.Semuanya asyik menunjukkan cerita tentang video tu.Kita kena dulu pun dibuat cerita sebegini,tetapi akhirnya terbukti juga kebenaran bahawa ceita itu hanyalah fitnah semata-mata.

Semakin muak dengan akhlak pemimpin sekarang.

blog-tips-kurus berkata...

PakarBP,
Wallahualam..

HAZWAN17 berkata...

tak tau la betol ke tak video tu...
huhu

blog-tips-kurus berkata...

Hazwan17,
mesti ada yg tau iaitu penyebarnya..

LinkWithin

related posts with thumbnails