Rabu, 22 Ogos 2012

WW13: Sarapan Di Pejabat Pada 4 Syawal

bukan kemahuan fikiran dan tekakku!!

maka insaflah kamu...

23 ulasan:

Lady Windsor berkata...

Say no to mekdi..hew hew hew...darling Mai le rumah I..u nak bekpes apa habaq Mai.

blog-tips-kurus berkata...

waaahhhh!!!

i want this and that. nak buat list jap.. :-)

logorithm berkata...

Sekali-sekala tak per. Lepas nih taubat jap. ;-p

I bekpas muesli + susu HL + white coffee.

boni kacak berkata...

nape tak cakap? kalau cakap, boleh saya masakkan utk awak.ehehe

pembaris berkata...

Semoga kita semua kembali kepada fitrah.selamat hari raya

blog-tips-kurus berkata...

bro Logo,
sarapan kesihatan tu. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Boni kacak,
elleeeeeeeyyyyy...
kan dah cakap sebelum balik raye minggu lepas! saje le tuuuuu... ;)

blog-tips-kurus berkata...

Pembaris,
Insya Allah..

Selamat Raya. (>.<)

LadyBird berkata...

kat sini xde lagi kedai dibukak.. huhuhuhu.. smlm makan kat a&w jugak.. sob3x..

~SaL IjOu~ berkata...

selamat beraya cik Tips~ ^^

akubiomed berkata...

Kalau ikut tekak dan nafsu boleh merana badan.

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
huhu! semuanya segera..

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
selamat dear.. :)

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
kadang-kadang terpaksa.. huhu!

duniafana berkata...

sedap

Remy hazza berkata...

mkn wafer sejuk jer hari nie..... sensorang kat opis..... huwaaa.....

Asrul "iLham" Sany berkata...

sy masih nak makanan kampung... tapi dh kena ngadap makanan key el lak T_T

LelakiSemalam berkata...

hehe mcd mmg layan...

blog-tips-kurus berkata...

duniafana,
sedap duniawi je tu..

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
masak sendiri le bro. :)

blog-tips-kurus berkata...

Remy,
sedapnya wafer..

blog-tips-kurus berkata...

LelakiS,
dah tua2 ni < suka McD le..

Azham Vsvc berkata...

haha...biasalah tu...tekak teringin nak makan yang segera juga haha....saya sendiri dua bulan lebih tak makan makanan segera, campur bulan puasa sekali then masa 1 syawal tu terus cari KFC haha!

LinkWithin

related posts with thumbnails