Wednesday, December 7, 2011

WW: Ombak Rindu > RM4 juta

32 comments:

akubiomed said...

Mana tidaknya publisiti meluas oleh blogger. :-)

dill said...

oh. masih blum tengok

dill.

Unknown said...

tak smpt lg nk tgk

blog-tips-kurus said...

akubiomed,
depa kena bagi bonus kepada bloggers ni... ;)

blog-tips-kurus said...

dill,
saya juga begitu. mungkin terus tidak akan..

blog-tips-kurus said...

khaiF,
masih banyak perkara wajib untuk dibuat, kan..? :-)

krole said...

pergh!!! 4 juta da...dasyat tol...krole mnggu dpan kot tngok kat sabah ngan isteri hehehe

blog-tips-kurus said...

krole,
lame menghilang si pengantin ni.. :)

Asrul "iLham" Sany said...

x best walaupun semua orang cakap ombak rindu tu ohsem

blog-tips-kurus said...

AiS,
hhhmmm... saya pon tidak berhajat nak tengok. mesti Maya K & Aaron A kecewa kalau mereka baca ni.. (",)

Mak Lagenda said...

ERr..kalu nak bg bonus sbb blogger tlg pomot, mak pun dpt gak percent kan?

ghost said...

ramai lar lepas nih orang gi pandai nak dating ek..haha!

LadyBird said...

xtgk lg..

Outbound Malang said...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

NasQ said...

tak berkesempatan lagi...

sitiezahim said...

salam..teringin jugak nak tengok tp jadi kureng sket sbb ada babak sx tuh..huhu

Seri Bahasa said...

buruk baik kadang di tangan blogger...dah sepatutnya mereka berterimakasih sbb ramai blogger promosikan filem ini...

caliph shuriken said...

best sgt ka? siyes blom tgk, huh...

Unknown said...

macam ni baru la betul2 lepaskan rindu pada ombak
hehe

hanaahmad said...

masing-masing bercerita. lagi ramai teruja nak tengok.

blog-tips-kurus said...

Mak LM,
jom isi borang! hoho!

blog-tips-kurus said...

Ghost W,
oh! < faham.. hehe!

blog-tips-kurus said...

Outbound M,
salam.. thanks! :)

blog-tips-kurus said...

LadyB,
dah habis dear.. hehe!

blog-tips-kurus said...

TK,
pengantin busy berkebun.. ;)

blog-tips-kurus said...

sitieZ,
salam..
gimik le tu.. ;)

blog-tips-kurus said...

Seri B,
bloggers memang banyak berjasa. :-)

blog-tips-kurus said...

caliph S,
saye pon belum.. ;)

blog-tips-kurus said...

bro tehr,
rindu nak p pantai.. :)

blog-tips-kurus said...

hana A,
semoga tidak indah khabar sahaja tapi persepsi masing2 mungkin berbeza.. :)

karatz said...

ongbak mmg best kan.part dia lawan tu yang power..ada bunga2 terajang.ketuk kepala pakai siku...



eyh...???

blog-tips-kurus said...

karatz,
bravo! yehaaaaa..

LinkWithin

related posts with thumbnails