Selasa, 6 Disember 2011

Keliru Dengan Blogger Terkenal: Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha, Ain Zulaikha

Yuyu Zulaikha, Ain Zulaikha & Hanis Zalikha


Saya telah berkecimpung dalam bidang blog' selama >1 tahun. Lama kan??
Buktinya saya telah mempunyai puluhan belas ribu rupiah pengikut (janganlah percaya!) Dalam bahasa blog, istilah FOLLOWERS adalah lebih mesra halwa telinga. Selain daripada itu, setiap kali saya update, pasti saya akan menerima LEBIH daripada 1 komen, termasuk drpd blogger luar negara iaitu rakyat Malaysia yang dok oversea.  Banyak kan? Saya sangat berterima kasih kepada anda semua. Merci Beaucoup!! Didapati saya juga mempunyai pengomen harapan seperti Cik Dill akudantv & her bff Cik Sal ijOu, Atok Apo2 Yolah, AmirFx ting tong teko, Ghost Writer, Olando Ahmad, Asrul Ilham Sany, si penganten Tukang Karut, bro akubiomed, d_LA tokey ComeLote, ApikPehe, delarocha dan sebagainya.. maaf, sekadar menyebut beberapa nama.. Pada awal pembabitan saya dalam bidang ini, hanya kawan-kawan rapat, housemate & officemates sahaja yang selalu komen. Sangat kasihan! itulaaa... dahla newbie, malas blogwalking, malas update, entry tak berkualiti dan segala yang negatif le. hehe!

Setelah masa berlalu, manusia pon berubah. Yang rapat pon boleh renggang due to some concrete reasonable reasons.. Sekarang saya ada ramai kawan blogger baru. Walaupon batang hidungnya hanya dilihat pada skrin, tetapi saya percaya mereka baik. Harap-harap memang baik le.. Nampak baik tapi jahat itu sangatlah marabahaya!!

Sekarang saya dah faham bahawasanya:
1. Hanis Zalikha = inibelogsaya
2. Ain Zulaikha = ainzulaikhas
3. Yuyu Zulaikha = kupukupukecik

haha! dulu keliru dengan Ain & Yuyu itu. Sekarang dah pernah emel Ain, makcik comel yang suka lukis katon comel beriben kuning juga. Si Hamis Jalikha itu pula anggun macam maknya iaitu Puan Nani Rostam. Begitu juga dengan Yuyu Zulaikha comel. Happy je bila masuk blog mereka. Sekian, entry saya berkenaan blogger wanita terkenal yang nama hampir sama dan masih bergelar pelajar IPT.  

*Selamat menyambut 10 Muharram..



28 ulasan:

dill berkata...

oh. namaku dipetik. syoknye. time kasih jadi kawan saye gak :)

*saye pun student ipt lagi. lalala~

dill.

akubiomed berkata...

Selagi tidak didaftar sebagai hakcipta tidak boleh buat apa-apa termasuk tuntutan royalti. :-)

Suhami Ahmad berkata...

suma tu blog2 retis...klu cmtu atok nak tukar namo lah....atok zhalika...mampu?

AmirFX berkata...

Nama untuk Blog Tips Kurus plak?

hafrawiey ozakawa berkata...

waah...ur blog so nice...suke33..baru dtg snie...
p/s::done follow here..follow back
p/s::wah..mmg baik ke dgn femes of blogger?congratz...

blog-tips-kurus berkata...

dill,
ok, sila banje saye Baskin Robin wahai mantan pelajar IPT! :)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
semuanya kena ikut undang-undang.. :)

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
eeewwwwww!! gelis le tok! amat tidak sesuai!!

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
lo... dulu kan udah diberitahu. mesti tido dalam kelas ni! (",)

blog-tips-kurus berkata...

HO,
thanks..
saya memang baik dengan semua orang yang baik dengan saya. hehe!

*ni bodek suh banje ke?? ;)

ghost writer berkata...

tak nak komersilkan nama blog 'tips petua kurus' nih ker?

abah khalisha berkata...

nama hampir sama namun mereka lain bapa dan mak.hehehe

Tukang Karut berkata...

owh... namaku jugak dipetik...

Ain Zulaikha berkata...

hahahaha ain je tak de rupa kat situ T___T sobs2.. ain masih bawahan lagi la kak.. nama Zulaikha je kebetulan :) btw thanks a lot n gambar coming soon .. insyaAllah

Solihin Zubir berkata...

Ain Zulaikha tu sbnrnya awek saya tu.. haha.. ;-p

karatz berkata...

akak rasa antara tiga zulaikha tu sape paling cun?kasi no pon kat gua..

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
huh! ophan bunjos je la.. (",)

blog-tips-kurus berkata...

abah K,
namun mereka adalah saudara seIslam.. :)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
iyola penganten yg tak berapa baru dah..!

blog-tips-kurus berkata...

Ain Z,
hi awek, rupa katon riben kuning itu ohsem la!

*take your time. tqvm! :-)

blog-tips-kurus berkata...

SZ,
opss!! pengakuan rasmi (tapi sebelah pihak je). mari kita follow up! (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

karatz,
haha! semuanya sama cun. malangnya tiada no tel.. (kalau ade pon, tak boleh sembarangan bagi).

KizZ berkata...

Hihi...so?Keep on ur good work okayh..blogging ni besh!

blog-tips-kurus berkata...

KizZ,
orait bebeh! (>.<)

LadyBird berkata...

ade satu blog lady yg ade name zulaikha.. tp x dikenali.. hihihihi..

Saiazuan berkata...

rmi blogger hebat2.. :)

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
'zulaikha' mane la tu yek?? ;)

blog-tips-kurus berkata...

Saiazuan,
semua orang hebat! :)

LinkWithin

related posts with thumbnails