Rabu, 7 Disember 2011

WW: Ombak Rindu > RM4 juta

32 ulasan:

akubiomed berkata...

Mana tidaknya publisiti meluas oleh blogger. :-)

dill berkata...

oh. masih blum tengok

dill.

khaifaiz berkata...

tak smpt lg nk tgk

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
depa kena bagi bonus kepada bloggers ni... ;)

blog-tips-kurus berkata...

dill,
saya juga begitu. mungkin terus tidak akan..

blog-tips-kurus berkata...

khaiF,
masih banyak perkara wajib untuk dibuat, kan..? :-)

krole berkata...

pergh!!! 4 juta da...dasyat tol...krole mnggu dpan kot tngok kat sabah ngan isteri hehehe

blog-tips-kurus berkata...

krole,
lame menghilang si pengantin ni.. :)

Asrul "iLham" Sany berkata...

x best walaupun semua orang cakap ombak rindu tu ohsem

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
hhhmmm... saya pon tidak berhajat nak tengok. mesti Maya K & Aaron A kecewa kalau mereka baca ni.. (",)

Mak Lagenda berkata...

ERr..kalu nak bg bonus sbb blogger tlg pomot, mak pun dpt gak percent kan?

ghost writer berkata...

ramai lar lepas nih orang gi pandai nak dating ek..haha!

LadyBird berkata...

xtgk lg..

Outbound Malang berkata...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

Tukang Karut berkata...

tak berkesempatan lagi...

sitiezahim berkata...

salam..teringin jugak nak tengok tp jadi kureng sket sbb ada babak sx tuh..huhu

Seri Bahasa berkata...

buruk baik kadang di tangan blogger...dah sepatutnya mereka berterimakasih sbb ramai blogger promosikan filem ini...

caliph shuriken berkata...

best sgt ka? siyes blom tgk, huh...

tehr berkata...

macam ni baru la betul2 lepaskan rindu pada ombak
hehe

hanaahmad berkata...

masing-masing bercerita. lagi ramai teruja nak tengok.

blog-tips-kurus berkata...

Mak LM,
jom isi borang! hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
oh! < faham.. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Outbound M,
salam.. thanks! :)

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
dah habis dear.. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

TK,
pengantin busy berkebun.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

sitieZ,
salam..
gimik le tu.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Seri B,
bloggers memang banyak berjasa. :-)

blog-tips-kurus berkata...

caliph S,
saye pon belum.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

bro tehr,
rindu nak p pantai.. :)

blog-tips-kurus berkata...

hana A,
semoga tidak indah khabar sahaja tapi persepsi masing2 mungkin berbeza.. :)

karatz berkata...

ongbak mmg best kan.part dia lawan tu yang power..ada bunga2 terajang.ketuk kepala pakai siku...



eyh...???

blog-tips-kurus berkata...

karatz,
bravo! yehaaaaa..

LinkWithin

related posts with thumbnails