Khamis, 15 September 2011

I've Learned - 1

kau buat apa tu??

Anda kenal Omer B.Washington?
ace search kat wikipedia. Aku  tak kenal pon.. hehe! .. tapi aku suka karya dia pasal I've Learned. Sangat suka sebab seorang yang istimewa yang bagi & memang bermakna.. Bacalah dulu part 1 ni ye.

I've learned that U cannot make someone love U
All U can do is be someone who can be loved
The rest is up to them

I've learned that no matter how much i care
Some people just don't care back

I've learned that it takes years to build up trust
And only SECONDS to destroy it..

*** to be continued ***

38 ulasan:

Tukang Karut berkata...

yup... nak membina kepercayaan tu susah, nak memusnahkan hanya sekelip mata!

khaifaiz berkata...

sama ngan TK... hehehe.. musnah hanya sekelip mata

AmirFX berkata...

Robohnya WTC dalam masa 30saat jer.. Nak bina balik ambik masa 5 tahun...

d_LA berkata...

oke..dah bace..hehe..

Asrul "iLham" Sany berkata...

"Aku lebih suka tengok movie dari baca buku. Ashraf je rajin layan muka. Aku lagi suka layan mukabuku. hahaha," kata Amer gelak2, sambil kepalanya dibaling dengan bantal oleh Ashraf yang ngah baca buku the Hours oleh Michael Cunningham.

Mama Zharfan berkata...

nice quotes--and very true...

blog-tips-kurus berkata...

TK,
'sekelip mata kau berubah.. ooo..'

blog-tips-kurus berkata...

khaifaiz,
'blink'!! hhhmmmm....

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
5 tahun yek?? uuu...

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
panjang lagi, tahu.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
nanti suh Ashraf review yek. tebal tak the Hours tu??

blog-tips-kurus berkata...

Sis MZ,
really nice! (^.^)

Suhami Ahmad berkata...

atok suka statement ni I've learned that it takes years to build up trust
And only SECONDS to destroy it..

aleen aiden berkata...

sker quote yg ke 3 tu.heh~

Saiazuan berkata...

nice words :)

apik pehe berkata...

huhu..kepercayaan tu memang susah nak bina

dill berkata...

very nice quotes. and they can be so true.

dill.

~SaL IjOu~ berkata...

"I've learned that no matter how much i care..Some people just don't care back"..

selalu jadi begini..~ tp cuba tetap peduli walau ada yg terus x peduli~

vampire's lovex berkata...

i've learned to dot dot dot....



hehehehe

blog-tips-kurus berkata...

Atok SA,
atok akan suka semuanya nanti.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Aleen A,
kenapa bukan yang ke-2/3?? :)

akubiomed berkata...

Ada kebenaran apa yang diperkatakan. Macamana pula kalau fall in love at first sight?

blog-tips-kurus berkata...

Saiazuan,
pandai dak Omar ni.. kan!? ;)

blog-tips-kurus berkata...

Apik P,
dun trust 100%.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

dill,
almost all true.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
mulia sungguh hatimu itu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

VL,
to 'what dot dot' dear??? hoho!

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
kena tanya kepada yang berpengalaman ni. sape nak bagi testimoni?? (>.<)

ORLANDO AHMAD berkata...

gua ni spesis susah nak caye kat orang atas alasan pengalaman lalu,,,

hmm tapi ayat2 ni siyes makan dalam

blog-tips-kurus berkata...

Ustaz OA,
just don't trust 100%.

*coming part lagi makan luar dalam..

Umie Artoqiemie berkata...

perghh mana butang LIKE?

ABU berkata...

aku pun tak kenal gak..

tehr berkata...

moga2 kita dijauhkan dari rasa benci membenci

gedek! berkata...

apa ni?

ada sambong sambong pulak?

blog-tips-kurus berkata...

Umie A,
tak de manknenyeeeee! ai x de ac FB la dear.. :)

blog-tips-kurus berkata...

En.Abu,
haha! kesian En.Omar itu.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

tehr,
mudah-mudahan.. kita benci yang mungkar je.

blog-tips-kurus berkata...

Uncle G,
panjang lo wahai Uncle.. sabo yek! (>.<)

LinkWithin

related posts with thumbnails