Selasa, 20 September 2011

Hantu Susu Lagi Best Daripada Hantu Bonceng!!


Hantu Bonceng tu ada lagi ke kat wayang?
ooo... dah habis yek? Mesti dah masuk Astro First ni. 
hhhmmmm... banyak kontroversi pasal filem arahan Ahmad Idham ni. Camne boleh lepas LPF? Dah banyak diperdebatkan di blog-blog menyebabkan aku tiada rasa nak menonton cd piratenya. ops! my Std.6 nephew yang beli lo (dia nak buat ulang kaji, kot!!) bukan aku.. hoho!

Aku suka tengok telemovie Hantu Susu.
Astro dah banyak kali ulang movie ni (biasalah tu!). Korang boleh tengok di U-tiub. Kat blog pon ade yang dah muat turun. Ceritanya menghiburkan! Tak seram langsung!

Hantunya cantik-cantik belaka iaitu Puan Erra Fazira (pontianak), Puan Amy Mastura (penanggal), Cik Marsha Londoh yang telan pil tu (kum-kum) & Cik Zarina AF (langsuir). Didie Alias, Apek n Fir Affandi pon ade. Korang kenal siapa itu Fir Affandi? (sebelah Apek kat bawah ni). Produk AF9 ni..
credited://pelitahiasan.blogspot.com

Rupa-rupanya, movie ini adalah kesinambungan daripada movie Pontianak Kampung Batu. Skripnya sempoi je. Tiada unsur mempersenda..

*Pontianak sekarang dah tak minum darah. eeeewwwww!! Mereka ambil kolagen. Sebab itu maintain lawa..

 - Cerita hantu masih mengungguli carta.. Kenapa Khamis malam Jumaat mesti dihidangkan dengan cerita berunsur kehantuan atau keseraman??


  

48 ulasan:

ORLANDO AHMAD berkata...

kim salam kat mana2 pontianak yg hot stuff.. cakap kat die Gua minum susu low fat

logorithm berkata...

Hantu sekarang pon nak cantik ye? Hehe...


Terbaru dari Logokoko:

[U] Here In My Home

[U] Ah Long perosak harta awam!

[13PG] Taik hidung yang degil

blog-tips-kurus berkata...

Ustaz OA,
depa tu muslim ke? saye tak ingin nak berkomunikasi dengan mereka, tahu!! (",)

blog-tips-kurus berkata...

bro Logo,
kolagen tu mahal! hoho!

abah khalisha berkata...

ahahha..mcm menarik je cite ni

halila Ibrahim berkata...

betul .. betul .. hantu susu best sangat ... akak dok tengok banyak kali .. hantu bonceng tu x best lah ..

Latifah berkata...

Sis, you should read komen Ahmad Idham pasal cerita Hantu Bonceng tu. Memang boleh buat darah naik ke kepala. Tapi tak ingat baca dari blog mana semalam ;p

Nur Misnan berkata...

hik3... suka ceta hantu susu.
dah bunuh dgn baik hati bg susu lagi..

hantu2 semua lawa2.. i like bab amy hantu penggal
siap bercinta lg.. hu3

khaifaiz berkata...

pontianak minum kolagen... fuyyooo.. nak cari seekor la cenggini...

dill berkata...

tanak semua2 tu. layan spongebob squarepants je la :)

dill.

JOHN AL BUAYAk berkata...

saya layan bola kat stadium je...

blog-tips-kurus berkata...

abah K,
ye abah. tak membahayakan Khalisa pon. :-)

blog-tips-kurus berkata...

sis Halila,
mesti akak suka hantu penanggal, kan? hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Latifah,
tak mo bacalah! dia tu educated tapi tak sensitif. berbaloi ke depa untung 8 juta tu..??

*emo ni! ;)

blog-tips-kurus berkata...

Nur M,
haha! lepas sedut, bagi susu pulak! mesti susu tu tercemar..

*Amy M tu hantu gedik! :-)

blog-tips-kurus berkata...

KhaiF,
cari nahas yek!! high maintenance tu!! (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

dill,
Shaun the Sheep lagi memikat hati nuraniku.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Jon Buayak,
cibok je dia. cakar kang!!

*apsal KALAH hari tu??

faiz berkata...

mcm pernah tgk cerita ni..yg hantu jahat tu bg minum susu botol dekat mangsa tu kan..

kura berkata...

hantunya czntik cantik kan. heheh :) haha

HEROICzero berkata...

ini yang mana eh . yang iklan erra fazira pakai kebaya berpayung tu ke ?

AmirFX berkata...

Tak pernah tengok lagi.. Hantu tu jual susu cap junjung ker ataupun susu cap ayam? haha...

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
tepat sekali! clap! clap! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

kura,
'before' semuanya cantik. tapi penanggal tu special. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Heroic,
itu bukan Pontianak Kg batu ke? tak perasan le. hehe! :)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
mestilah cap teko!

*jenama susu tidak dinyatakan le..

Lelaki Godang berkata...

geram dengan filem Hantu Bonceng. Jawapan Ahmad Idham lagi sakit hatiiii..

kotak hitam berkata...

sama la kite...
cancel nak tgk hantu bonceng tu...

Azham Vosovic berkata...

hahahha. yg pasal kolagen tu ayat fevret sy dlm telemovie tu hahahah

delarocha berkata...

zaman hantu skrg ni

Jumir berkata...

Hmmm....bile sebut penanggal mesti teringat Amy Mastura. Dia best!

blog-tips-kurus berkata...

Lelaki G,
kalau dah 'pandai sangat', macam tula.. ciri2 riak dah wujud tu.

blog-tips-kurus berkata...

kotak H,
memang langsung tidak teruja, kan?! ;)

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
yang ni pon best - 'tak payah terbang, jalan kaki. dekat je. save bateri!' (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

delarocha,
sampai ada yang mempermainkan skrip. bab saka, jangan main-main.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
antu tu paling comel! (^.^)

Tukang Karut berkata...

aku takut hantu... Makkkk!!!

akubiomed berkata...

Ada juga menontong Hantu Susu. Boleh tahan juga garapan jalan ceritanya yang menghiburkan

ezzu berkata...

hahaha...meg btol..ezzu suka tgok hantu susu drp tgok hantu bonceng..dh byk kali ezzu ulang tgok cter hantu susu...menarik!!!!!

LadyBird berkata...

nnti nk try search kt youtube cite hntu susu~

blog-tips-kurus berkata...

TK,
mungkin antu pon takut kamu.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
tambahan pula, antunya lawa-lawa kna? ;)

blog-tips-kurus berkata...

ezzu,
'kipas susah mati' ni.. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
sila-sila. FOC. :-)

iPai berkata...

tengah tunggu bini ku gangster .. hehe

blog-tips-kurus berkata...

iPai,
ooo.. hari ini-22 Sept, kan? :-)

Suhami Ahmad berkata...

hahaha...orlando punya komen...hot stuff....adoiii aii

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
atok jangan nak bersekongkol dgn mat German celop tu yek.. ;)

LinkWithin

related posts with thumbnails