Selasa, 13 September 2011

Tuala Hotel (Nama Luar Negera) Berlubang-lubang!!

(Patut ke tak tulis ni..
Borang maklum balas pelanggan tidak disediakan, so aci kot taip kat sini je..)

Nama hotel ni memang gah. Macam berada di luar negara, ai tell yuuuuu..! (MACAM jek!!). Bilik selesa & lengkap, cantik.. tapi tualanya kok ada yang berlubang-lubang?? Contohnya tuala bodi ni ada 6 lubang bersaiz syiling 20 sen! potong stim je!! Gambar sengaja tidak ditepek sebab telefon tangan sekarang tiada fungsi kamera. huhu!!  (selamat hotel ni!)

Kena repot kat CEO ni.. hhhmmm...

*itu je. sori, kalau masa korang terbazir sebab baca entry ni. (Korang memang tengah free kalau blogwalking kan?? hehe!) Memang ada yang tepat kajian Dato' Fadzillah Kamsah tu: bayi comel Januari ~ kuat kritik.. (>.<) 


38 ulasan:

ORLANDO AHMAD berkata...

Gua bayi comel german...

cuba lu try pakai tuala tu, lepas tu tangkap gambar, hantar surat khabar, komfem ade tindakan sepantas kilat dari pengurusan...

blog-tips-kurus berkata...

Ustaz O,
(tak tanye pon 'bayi' mane..)

kan dah taip, sekarang tiada fungsi kamera. malas nak amik kamera opis (boboi pegang, bilik jauuuuhhhhh!!)

ORLANDO AHMAD berkata...

kah3... lain kali la hahha

vampire's lovex berkata...

hohh ntah2 tu tuala pattern baru ke...lobang lobang hahha.. :P


repot je kat CEO dia,,servis x [power...

AmirFX berkata...

Dierang mungkin guna tuala tu untuk dijadikan dinding skodeng kot.. Salah tuala kasi kat awak.. haha..

Latifah berkata...

hotel mana? hotel mana?
hehehe kepoh lak nak tahu...

~selamat hari raya (sempat lagi kan?) ^__^

L berkata...

lupa nk jawab pasal doa orang kafir diterima ka x jika dia teraniaya. di dalam matan hadis tuh. syarah yang L bacer. dia kater suma golongan. xkira islam or kafir. kalu doa orang teranaiya islam ker kafir, doa mereka akan dimakbulkan. dan soal biler nk makbul tue, suma urusan Allah...

Diana @ bilakukatacinta berkata...

ce cakap....hotel mana tu?...ce cakap

khaifaiz berkata...

okok ada lubang2 yer.. waduh waduh

akubiomed berkata...

He..hee..tidak prihatin betul. Perkara seperti ini boleh memberi impak kepada imej hotel

Nur Misnan berkata...

kadang2 kemungkinan tidak sengaja..
minta yang baru sahaja dan beritahu mereka
agar berhati2...

tak perlu nak report ke siapa2
sometimes kita perlu ada rasa kasihan
jika terjadi kepada cleaner yg tidak sengaja, tiba2 hilang pekerjaan...

anamizu berkata...

cis! dedahkan je kat edisi khas tv3! hahaha

Asrul "iLham" Sany berkata...

lubang2 tu seksi...

tp 'boroi' lagi seksi...

kata Amer.

;-)p

Tukang Karut berkata...

hoho... itu lka trade mark baru hotel tersebut... tuala seksi meksi....

d_LA berkata...

heheh..hotel ape tu?towel pun stok lobang2 je..kate gah sgt..

kain felt tu u ushar2 kat cni
http://kedaisus.blogspot.com/

apik pehe berkata...

tuala tu memang khas untuk orang2 yang nak buat honeymoon kot kak..hehehe

blog-tips-kurus berkata...

Ustaz OA,
prestasi hari ini sangat bagus! siap bagi 2 batang berus gigi & refill extra teh & kopi. Gula PALSWEET ok! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

VL,
today is very good. so set off je la. hehe! :-)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
haha! maafkan je laa.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Latifah,
mmm.. 'nun wau ya wau qaf'. jenuh nak eja! kena suruh tuannya si Jon Buayak check ni. hoho! (",)

blog-tips-kurus berkata...

L,
noted. thanks a lot bro.. :-)

*ALLAH Maha Pengasih & Penyayang.

blog-tips-kurus berkata...

Diana,
sila rujuk jawapan kepada Cik Latifah tu yek. harap2 ai tak salah eja. :)

blog-tips-kurus berkata...

khaifaiz,
tu kesan jangka panjang penggunaan kloroks le tu. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
betul! tapi ni bilik standard je. depa pon saje terlepas pandang, kot!! ;)

blog-tips-kurus berkata...

Nur M,
memang pakai je. tak rajin nak buat surat layang.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

anamizu,
haha! isu ciput je ni. tak yah layan. :)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
haha! ni tuala 'nazak', bukan cekci! :)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
ish! ni kes terpencil le. (tapi bilik boboi pon dapat towel lobang-lobang..)

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
hotel tu= 'sila rujuk jawapan kepada Cik Latifah yek'. glamer Cik Latifah tuuuuu.. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Apik P,
mmmm.... mungkin.. haha!

dill berkata...

bayi comel julai.

sentiasa comel.

*report jangan tak report.

dill.

blog-tips-kurus berkata...

dill,
JULAI pulaaaaaaaaakkkk..

*mgt dah terbace entry ni kot. today=superb! hoho!

Latifah berkata...

adehhh... namaku disebut-sebut...
patut asyik tersedak je... gagaggaaaaa...

~sis, berbelit lidah den nak nyebut nama hotel tu ^__~

blog-tips-kurus berkata...

Cik Latifah,
tersedak sebab tak bace Basmallah ke? hehe!

*susah le nak eja.. (",)

delarocha berkata...

saya rasa kaki saya seksi

blog-tips-kurus berkata...

delarocha,
ok, YA kan aje.. (",)

caliph shuriken berkata...

klau ada 6 lubang, awk wt lagi satu.. yg ke 7, hukk...

blog-tips-kurus berkata...

Caliph S,
hoho! macam pesen baju org kafir-koyak rabak...

LinkWithin

related posts with thumbnails