Selasa, 19 Julai 2011

#1~Emel Pertama Yang Diterima Daripadanya..

From: ___@hotmail.com
To: _____@hotmail.com
Date: Tue, 22 Jun 1999

Assalamualaikum...

hai.. saya jadi orang first kasik email kat awak
akhirnya saya buatkan jugak utk awak
sebelum ni saya tak de masa
maaf ye lambat..
lepas ni rajin2 lah bukak email... Insya Allah saya rajin hantar email kat awak

ok.. take care

ssim u

__________________________@@@@@________________________________

manis bersopan kan ayat beliau itu?! hehe..
dulu aku ada akaun hotmail. korang tak de kan? hhhhmmmmm.. aku eksyen ni! hoho!
ayat tu, yang asli tahu! cuma aku tak masukkan 2 baris ayat yang tak sesuai untuk bacaan umum-bukan 18SX pon! (>.<)
12 tahun dah emel ni. mujur sempat cetak. status akaun ni tak dapat dikesan. hehe! sori mori dear.. i kan rabun it!
sekian, itu je..

*erk, korang rasa, apakah ciri-ciri pengirim emel ini? 
ni bukan pertandingan mewarna tapi kot sapa sudi drop ulasan yang berwibawa, aku sangat berbesar hati nak bagi $$ raya nanti. Insya Allah.. tapi bff, sedare-mare, kawan sekolah aku tak aci masuk aaa.. titik!



45 ulasan:

AmirFX berkata...

Ciri2 pengirim email nie aku rase die nie nak berkenalan n semestinya lelaki yang dambakan cinta seorang gadis ayu dan solehah.. Mempunyai perwatakan Farid Kamil dalam cerita Budak Setan..

ghost writer berkata...

nah...ternyata aku punya kuasa psikik yang tinggi untuk membuat tekaan..ouh no,aku seolah melihat visual dalam bentuk infrared.haha.

melalui sentuhan aku pada skrin,aku seolah terserap masuk ke dalamnya.ciri-cirinya sudah tentu dia merupakan salah seorang sahabat yang pernah kamu kenal,cuma masalahnya sebelum ini dia tidak punya akaun email hotmail.kerna demi kamu dia sanggup untuk buat satu akaun hotmail.Dia seoarang yang sangat mementingkan kelangsungan hubungan yang berterusan antara kamu kerna bagi dia tentu saja merasa rugi kalau hubungan yang terjalin terhenti begitu saja..

ok dari soal lain,rasanya dia mula menumpukan perhatiannya pada kamu jika dilihat dari ayatnya 'sebelum ini takde masa' dan 'InshaAllah saya rajin hantar email kat awak'.see that?ouh dia betul-betul mau pergi jauh deh.

selanjutnya,sudah 12 tahun email ini,maknanya kalau dia masih dengan kamu tentu saja kamu merupakan pasangan ideal sekarang.

papabear berkata...

boleh ke baca ciri2 orang melalui email...? hehe..

blog-tips-kurus berkata...

AmirFX,
alaaa.. dahle tak minat FK. ace bagi contoh yang lebih berkaliber. hehe!

w/bagaimanapun, pengomen 1 ini akan mendapat hadiah misteri. tahniah! :-)

Kapten Atok berkata...

owh. mesti suami ko skang

blog-tips-kurus berkata...

GW,
waduh! kok 360 words!!? hhhmmm... kau memang punya ciri2 pawang moden! haruskah hadiah misteri kedua diwujudkan utkmu? hoho!

'benar2 mau pergi jauh..'
good try bro!

blog-tips-kurus berkata...

papabear,
boleh baca orang melalui tulisan tangan. kalau taip komputer, perlu ada skil & pengalaman. :)

blog-tips-kurus berkata...

Kptn Atok,
haha..! mesti.. mesti.. (>.<)

ghost writer berkata...

maksud 'pergi jauh' tuh 'lebih jauh dalam perhubungan'.

delarocha berkata...

secret admirer?

blog-tips-kurus berkata...

GW,
memang JAUH sangat..

blog-tips-kurus berkata...

delarocha,
tidak. hehe!

Diana @ bilakukatacinta berkata...

pengirim email ni adalah org yg wat email ni...hehehe

FasiHaH SupiaN berkata...

niiiii secret admire ke ape yg bagi nie??huhu

blog-tips-kurus berkata...

Diana @...
hehe! memang beliau yang buatkan..

blog-tips-kurus berkata...

FS,
tak de nye rahsia. next door je. :)

Hans berkata...

sekadar kawan kemudian membantu ekau create email tu
dan kemudian mungkin skrg menjadi lebih dari seorang kawan
:-)

Cik SHiNJU berkata...

elleh...ex bf lettewww...
mesti ko suh dia buatkan acc emel kan? huhuhu..mcm sama..aku dulu pun suh owg tlg buatkan..mak x reti nyah! :P

Anak Ulu Cheka berkata...

hati2 dgn jerat percintaan

ORLANDO AHMAD berkata...

die bukan jenis pan asia...

aleen aiden berkata...

wow!bf lame ke?hu3 :P

blog-tips-kurus berkata...

segalanya berkemungkinan.. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

cik S,
hehe! acik rabun it wok. pengakuan tulus ikhlas ni. :-)

blog-tips-kurus berkata...

AUC,
nak ternyanyi lagu Dato' CT le pulak.. :)

blog-tips-kurus berkata...

OA,
yelaaaaa... dia sorang je la yg asal German celop!

blog-tips-kurus berkata...

AA,
hoho! lameeeeeeee.... (>.<)

♕ Mr.IX ♂ berkata...

dia tlg buatkan emel yer...tu yg jd pengirim pertama erkh

Hanie_Dew berkata...

kakak angkat masa study kan.kan.kan.

Hanie_Dew berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
blog-tips-kurus berkata...

Mr IX,
tepat & jitu. haha! masa tu mana ade broadband.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Hanie_D,
tak larat le nak angkat2 orang. berat! hoho!

Papa Mifz berkata...

seorang yg sangat mengambil berat ttg kamooo...;)

blog-tips-kurus berkata...

Papa M,
setiap tahun berat saya bertambah! ntah ape-ape.. eeiii!! >.<

Azlan Hasan berkata...

wahh..mungkin dia nak meninggalkan kesan sebab yang 1st selalu orang ingat..hehehe

Regards,
-Strider-

Asrul "iLham" Sany berkata...

sopannye

iKhRam berkata...

tulus..
tp ayat manis bukan bermakna hatinya juga manis..

manusia bolerh berubah

nmun bersangka baik, byk kbaikannya

blog-tips-kurus berkata...

AZ Strider,
'1st expereience' ek...? :)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
hehe! santun.. (*.*)

blog-tips-kurus berkata...

ikhram,
dalam bersangka baik, don't trust 100%.. (",)

antologi telanjang berkata...

sahabat yang dikenali lama mungkin lama tidak berhubung.

blog-tips-kurus berkata...

AT,
(sensored!)
mungkin... memang dah lama.. (",)

penaberkala berkata...

dari emel turun ke hati :)
kerana emel pertama darimu, buat aku tertaut padamu
bisik, tuan punya blog tips kurus

kerana emelmu itu, kini kita bersatu
kau aku kini jadi satu
fiwwwittttt

eh, betul ke?
pandai je kan reka cerita,haha

blog-tips-kurus berkata...

penaberkala,
amboiiii.. jiwang pulak pakcik ni. agak poyo ayatmu itu. hoho! anway tq bro! sudahlaa.. p tidur! :)

Suhami Ahmad berkata...

oooo....secret admire btk ek.....

blog-tips-kurus berkata...

Atok SA,
pppppppp... buksn rahsia untuk jadi biarlah rahsia... :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails