Rabu, 27 Julai 2011

Rabu ye??! ~ Mocmico Coklat Besi 1cm





 1 cm - kalau saman, kaya ni!!


48 ulasan:

vampire's lovex berkata...

wahhhh kecik nye...kenyang ke ?? hohohoho

Lina Liew berkata...

coklat...................

meaw berkata...

pehhhhhh! apa ni?apa ni?

ghost writer berkata...

patah gak gigi tuh nanti..baru lah saman.

logorithm berkata...

Betul ker benda tuh besi? Cuba cuci bersih-bersih. Manalah tau... mungkin benda tuh emas! Hahaha!


Terbaru dari Logokoko:

[U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

[U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

[13PG] Gambar kemalangan ngeri di tapak binaan

mykhalis berkata...

untung tu.. jom saman..Khalis kenal peguam..

Shalina Samsudin berkata...

tak penah makan..best ke ?

Hanie_Dew berkata...

uuiihhh lenyap gigi kalau tegigit tu.saman tetap saman!!muuaahahahahaha..

alepridz berkata...

wooo

biar betul.. erk... takut la nak makan coklat nanti gemuk... ^^

http://www.alepridz.com/

blog-tips-kurus berkata...

VL,
chesssssss!! ai tak makan besi lo!

blog-tips-kurus berkata...

Lina L,
Mocmico...

blog-tips-kurus berkata...

Meaw..
besi 1cm je.. huh!

blog-tips-kurus berkata...

GW,
kalau dah lalu trakea, harus ku saman!!

blog-tips-kurus berkata...

Bro Logo,
kalaulah EMAS...

blog-tips-kurus berkata...

mykhalis,
kalau En.Khalis peguamnya, lagi senang. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

Shalina S,
cekelat tu ada logo HALAL Jakim, not bad.. tapi besi tu kompem tak sedap!!

blog-tips-kurus berkata...

Hanie_D,
hoho! kalau ai di bidang itu, memang saman terus.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

alepridz,
makan berhemah, Insya Allah ok je.. :-)

~SaL IjOu~ berkata...

boley betukar jadi org besi nnt~ =p

blog-tips-kurus berkata...

Sal i,
hahaha! takut susah nak mati nanti..

Papa Mifz berkata...

saman jgn x saman....

Prince Halilintar berkata...

ape lagi saman jer...gunekan hak sbg pengguna..

blog-tips-kurus berkata...

Papa M,
dah lama berlaku, dah buang besi sakti itu.. :(

blog-tips-kurus berkata...

Prince H,
hhhmmm... bahan bukti dah lupus la bro.. :(

Tukang Karut berkata...

besi? harus saman 4 juta... 1juta kau ambil, 3 juta aku ambil... adil kan...

Lea IsNaw! berkata...

saman saman
dpt duit saman, belikan sy coklat ye..hehe

papabear berkata...

zat besi baik untuk kesihatan :)

ORLANDO AHMAD berkata...

saman aje, besi tu Lu jual kat company pengumpul besi buruk, skang ni scene besi buruk ngah naik harga...

jadi untung berlipat kali ganda ;)

si para para berkata...

cuba try kunyah laju2...

blog-tips-kurus berkata...

TK,
ternyata kau ini kuat mengarut!! aku kan mangsa, apa kena-mengena dengan dirimu yg nak amik 3/4 itu? huh!

blog-tips-kurus berkata...

Lea,
tak yah tunggu $$ saman le. nanti i pos choki2 yek. :-)

blog-tips-kurus berkata...

papaB,
itu zatnya, yg ini memang BESI tanpa zat. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

OA,
hhhhmmm... secoet je besi tu. tak cover kos nak p cari kedai besi..

blog-tips-kurus berkata...

si para2,
ape kata anda cuba dulu? (>.<)

Suhami Ahmad berkata...

ada besi ke tu?

Mrs.Yie berkata...

coklat??mintak sikit sempena hari jadi akak hari ni ye..haha :)

aleen aiden berkata...

dlm coklat ade besi ke mcm mane ni?perghh...

sahromnasrudin berkata...

komplen kat TTPM dengan persatuan pengguna la....amek tindakan tau

Fitrihadi berkata...

erkk bahaya tu.. gi ar buat aduan kat sykt coklat tu..antar email or tepon ke.. nanti diorang bagi ganti rugi...

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
BESI kecik je.. :(

blog-tips-kurus berkata...

Mrs Y,
akak dtg le sini. ai bg choki2 ye? kompem x de besi.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

AA,
iyeeeee... coklat tu same kaler dengan besi. huh!

blog-tips-kurus berkata...

SN,
memula kena dulu sangat berkobar2 nak buat, tapi tak jadi pon.. lain kali le.. :)

blog-tips-kurus berkata...

FH,
bahan bukti dah buang le bro. udah lama peristiwa itu berlalu...

d_LA berkata...

coklat besi???ottoke?ottoke?

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
ai belom jadi TOKE cekelat lagi la dear.. hoho!

caliph shuriken berkata...

ni kira ok lagi.. sy dulu tergigit seketul kaca tajam saiz mcm besi tu dlm cokkodok *mcm silap eja jaa*, hukk...

blog-tips-kurus berkata...

CS,
haitt!! berpantang maut sebelum ajal ni.. syukurlah anda selamat. :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails