Sabtu, 30 Julai 2011

Patutkah Menghargai Si Dia Yang...?

Jumaat, 29 Julai 2011.
Kad PUASA pertama yang diterima daripadanya..
Alhamdulillah..



Ada rantai kunci Langkawi dan jajan coklat iaitu En.Daim, Tango & Toblerone. Walaupun ada jajan yang terpenyet sedikit, tapi Pusat Mel Terengganu berjaya melaksanakan amanah pelanggannya ini.

  


Syukran ya ladydyla.com!! (dulunya nasikerabu.blogspot).
Blogger cun yang pandai melukis kartun cum pengulas sukan badminton-amatur je. hehe!



Walaupun kita tak pernah bersua, namun lubang hidungmu BLOGmu tetap menjadi pujaan hatiku. Tiap-tiap hari ai buka, TAHU!!?
wo ai ni! saranghae..

*Macam mana nak pecah kaca, pecah gelas ni? Alamat pos??

27 ulasan:

d_LA berkata...

eeee..degil ni...org ckp jgn buat entry dia buat jugak..xyah mengade nk balas2..saje je tu bg, dh lama niat nk bg kat korang2 yg rajin menepek di blog ai sbnarnya...
terpenyek yer cekelat tuh...hehe..

akoo pae berkata...

wahh besnye dapat kad n adiah~~
=D

nak toblerone!

James Alexander berkata...

ooo... ada kad puasa ek ? baru tau...

si para para berkata...

nak cekelat jgk..

Abang Stalker berkata...

heheh..kne bls cklat jgk r ni. :D nk jgk!

Kapten Atok berkata...

kenapa aku x dapat? (saja nak menyoal)

eqbalzack berkata...

salam,
terima kasih singgah blog abg eq...
font yg abg eq guna utk banner tu namanya 'Psuedo Saudi'...

panda putih berkata...

tips bila pulak nak bg kad ramadhan? huhuu

Lea IsNaw! berkata...

wah..dh dpt kad pose...

AmirFX berkata...

Aaa.. Tak pernah gak ada org bagi kat puasa.. First time tgk nih..

puteri ain berkata...

hahaha . seghoonokk :)

Azham Vosovic berkata...

bertuahnya dpt give away... hehehe

blog-tips-kurus berkata...

Lady D,
ops!! hehe.. tapi d_LA lupa isi $$ raya le. lalala..

blog-tips-kurus berkata...

ap,
ok, bagi alamat pos. kalau by emel, dapat tengok je tanpa rasa..

blog-tips-kurus berkata...

JA,
haha! macam2 kad ade le bro. :)

blog-tips-kurus berkata...

si para2,
ala cian.. anak sape nih? (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Abg S,
beliau tak mo dibalas le.. (mujur..hehe!) ish! ni anak sape jugak nih??!

blog-tips-kurus berkata...

KA,
sebab Lady D syg aku jek. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

waa'laikumussalam abg eq,
(blogger femes ni wey! bangga!!)

font itu tidak termaktub dalam lap top ku. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

PP,
sila bagi alamat pos yek. :-)
(panda puasa ke?!)

blog-tips-kurus berkata...

Lea I,
hehe.. suka! esok puasa yeay!! (*.*)

blog-tips-kurus berkata...

AmirFX,
1st time.. siap dgn jajan. best! (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

puteri A,
sangat!! (*.^)

blog-tips-kurus berkata...

AV,
syukurlah nak.. :-)

Hanie_Dew berkata...

wuwuwuwu..cekelat..bak sini sume! kan ni "blog-tips-kurus" mana ble owner makan cekelat

blog-tips-kurus berkata...

Hanie,
makan sikit je. mai le.. (ajak2 ciken je). hehe!

Hanie_Dew berkata...

okla tu makan ckit je.yang banyak nya hanie makan.best wo kalau pegi langkawi dapat makan cekelat banyak banyak

LinkWithin

related posts with thumbnails