Khamis, 21 Julai 2011

Antara Sebab Tidak Suka Stay Up..


hhhhmmmmmmmmm....

Tak suka stay up-berjaga malam..
Sebabnya nanti aku lapar.
Apabila lapar, aku perlu concern pada perut abdomen. Makanya asyik nak ngunyah je.. 'INI SERIUSSSSSSSS' (ala Wonder Girls Pets!!)

(Sebenarnya, aku mewarisi rejim jadual diet & tidur mak bapak yang Jawa totok ni. Tidur mesti awal & cukup jam, makan ikut waktu, bla..bla.. ) 

La Cremeria dearie,
must ignore U now but promise to see U after office tomorrow..
take care .
'ssim U'




37 ulasan:

ahmad humairi berkata...

Terkadang perlu berjaga sepertiga malam....mohon pada Allah segala kebaikan, hindari kejahatan.

blog-tips-kurus berkata...

AH,
itu memang sangat digalakkan tapi selalu gagal nak bangun.. saye akan berusaha! :-)

khaifaiz berkata...

sedap aiskrim tu kak

Mama Zharfan berkata...

teringin nak mkn walla vienitta heheh

Kapten Atok berkata...

hehe. makan tu sedap tp punca masalah

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

ghost writer berkata...

orang kata kalau nak diet yang baik ialah kena kongsi makanan dengan kawan.

so,jangan lupa share2 ok. :)

James Alexander berkata...

setuju ngan ghost... hahaha...

mykhalis berkata...

lapa makan eskrim ke?

Azham Vosovic berkata...

Jauhi eskrem...nanti berat badan naik... hahahah

Azham Vosovic berkata...

Jauhi eskrem...nanti berat badan naik... hahahah

abah khalisha berkata...

makan lah selagi boleh makan ye

blog-tips-kurus berkata...

khaiF,
yang agak mahal memang sedap.. :)

blog-tips-kurus berkata...

MZ,
itu pon agak mahal tapi prefer produk nestle. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Kptn Atok,
insaf.. semua kena sederhana.

blog-tips-kurus berkata...

ZA,
mekacih.. selamat dtg & dtg lg ye. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

GW,
'orang' mana yg cakap tu? jemput-jemput.. sape tak diet, mehla sini. (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

JA,
ok, cadangan diTUTUP! :-)

blog-tips-kurus berkata...

mykhalis,
belasah aje.. hihi!

blog-tips-kurus berkata...

AV,
tak mo! tak mo! tak mo berat naik tapi nak mkn jugek! (",)

blog-tips-kurus berkata...

abah K,
hehe! baaiiiiiikkkkkkk.. (>.<)

Suhami Ahmad berkata...

huhu...sabor2....sok jumpaaa

Tukang Karut berkata...

tak suka kalau lapar... langsung tak boleh buat kerja...

AmirFX berkata...

SSIM U jugak dekat eskrem tu...

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
hehe! esok masih ado ye tok.. :)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
haha! kena isi dulu tu.. (*.*)

blog-tips-kurus berkata...

AmirFX,
amboiii!! hoho!

vampire's lovex berkata...

memang melaparkan kalau berjaga malam... seriusssssssssss

cer share sikit tips2 kurus hihi

ORLANDO AHMAD berkata...

kalau makan ajak gua, ngah lapar ni

sahromnasrudin berkata...

bukan senang nak jaga malam..kalau berpeluang, rahmat itu...

~CiK TiNieY~ berkata...

alahai kesiannya tinggalkan buah ati la cremeria...hehehe

thanks sudi join tadarus...nanti saya emailkan juzuk mana yg kamu kena baca...:)

blog-tips-kurus berkata...

VL,
ikut sifir tu: makan 1, kerja 1. jangan makan 5 tapi kerja 1, tak adil tu.. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

OA,
(pendekkan nama ke bro?)
jemput makan bang.. hihi!

blog-tips-kurus berkata...

SN,
memang rahmat yang kadang2 sengaja diabaikan..

blog-tips-kurus berkata...

Cik Tiniey,
alaaaa... lupa lagi nak makan. jap lagi terus travel ni! aiseyyyy!!
*thanks sis.. :-)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hahaha.. bile dah lapar duit pon akan banyak melayang kan... hahaha

blog-tips-kurus berkata...

TA @ ti,
hehe! untuk menghargai diri sendiri. apa salahnya.. :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails