Khamis, 10 Februari 2011

"Nak Join Bloglist Krole Boleh?"

Jom Join Bloglist Krole!

x abis2 dgn domo ni!!

Mari menyibukkan diri untuk menyertai peraduan Encik Bapak Domo ini.
Tarikh luputnya 11.2.2011 (besok da!) tapi beliau tak cakap pukul berape..

Caranya sangat mudah, tak perlu jadi pengikut beliau pon
sebab pengikutnya dah ramai bangat!
Buat je entry gaya bebas berkenaan peraduan ini.
Dah siap? Sila tag seorang je kawan yang berpotensi untuk join yek:-)

So, dengan egonya aku nak tag PA. Cepat buat, due malam esok!!
Join aktiviti macam ni bagus untuk semua
 terutama jadi tapak untuk blogger yang biase2 macam aku ni.
En.Krole ni w/pon dah glamer dan berada di tahap bagus,
tapi beliau tetap sabar melayan semua peminat & pelanggannya..
Senyum 24/7.. hoho! 
Calon menatu sape ni? Ooooppppss!!! (*__*)

*ex bff Std 6 pon name Krole...


10 ulasan:

etomyam berkata...

kalau sempat nak join jugak ni

krole berkata...

hahahaha~tips ni mmg suke nyakat orang...tp tq krole ucapkan kerna sudi join kontest krole yeahhh!!!suke2x:)

*first time bat kontest ni bru krole pasan krole da beri tarikh tutup but jam bape tu x gtau lak adus...tq tips...bru perasan ni ngeee~

Jumir berkata...

Aku nak joint la ni....he3...

tehr berkata...

eh, bro krole tu masih bujang ke?
hehe

blog-tips-kurus berkata...

etomyam,
sempat lagi ni. sampe 23:59pm tonite :-)

blog-tips-kurus berkata...

krole,
go back & practice or practise??!
hahaha..ok la tuh! :-)

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
ko jgn lupe buh link kat komen beliau. chaiyok!! (*__*)

blog-tips-kurus berkata...

tehr,
psssttt.. dia bujang tapi bapak DOMO!

Suhami Ahmad berkata...

alor.....z sempat nak joint

blog-tips-kurus berkata...

tok,
lain kali la ye tok. jgn nangis tau!!

LinkWithin

related posts with thumbnails