Sabtu, 1 Januari 2011

Tips 2011 ~ Selalu Bersyukur - Jangan BANGGA sangat!!

hasil google, ori webnye x ingat lo..

2011 = 1432H = Tahun Arnab?

Yang aku tau, 1978 = Tahun Kuda, sebab tu aku ni ade ciri2 atlit (poyo!)
Kalau analisis kalendar kuda ni, 2011 ni macam tahun arnab.
Nantila tanye dengan rakan2 bangsa Cina.

Semoga semuanya lebih cemerlang tahun ini. Itu je..:)


# Nak kongsi satu emel drpd seseorang:

Subject: FW: Sudi-sudikanlah Sebarkan...Amanah




''Jangan Berbangga dengan Calvin Klien & Armani Exchange anda kerana....


Pakaian Terakhir anda adalah Kain Kafan...& perfume anda adalah kapur


barus..

'' Jangan Berbangga dengan BMW & Caldina GTfour anda kerana....


Kenderaan terakhir anda adalah Keranda yang akan diusung...



'' Jangan Berbangga dengan Banglo dan Condo anda kerana....


Tempat Peristirehat anda yang terakhir adalah Kubur..



'' Jangan Berbangga dengan Kehenseman atau Kecantikan anda kerana.....


Akhirnya Hanya menjadi santapan si Cacing dan Serangga....


Regards,

Azlina Binti Saad

Information Technology Department
Email : azlina@tokiomarinelife.com.my




10 ulasan:

Nur Zaheera berkata...

yess :D kalau sapa yang ikut benda neh, they would be an awesome ppl for sure. :) selamat tahun baru tips !

hans berkata...

selamat tahun baru
moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru

blog-tips-kurus berkata...

Nur Zaheera,
absolutely agree Zaza.

#Selamat untuk kamu juga:)

blog-tips-kurus berkata...

hans,
Insya Allah..
Semoga Allah berkati plan & usaha kita:)

Jejaka Terhangat berkata...

insafnya baca semua tu..dgn kata lainnya, semua yg kita ada kat dunia ni sementara je kan..

Jejaka Terhangat: Tutorial Masukkan Lagu Dalam Entri..

blog-tips-kurus berkata...

Jejaka 'hangett',
memang tepat sekali. marilah kita kejar akhirat. berpada-padalah bw tu:)

penaberkala berkata...

selamat taun baru 2011
semoga taun ni lebih baik dari taun sbelumnya, insyaAllah

peringatan yg bagus
yg penting bersyukur dgn apa yg ada,
berusaha utk terus perbaiki keadaan semasa

blog-tips-kurus berkata...

penaberkala,
Insya Allah..
Semoga semuanya lancar seperti yang dirancang & diharapkan :)

Jumir berkata...

MOga tahun ni...aku dapat adik ipar. Amin.

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
Aamiiinnn... aku pon nak dapat 'abg ipar'. book extra tiket to LONDON yek(*_*)

LinkWithin

related posts with thumbnails