Rabu, 15 Disember 2010

Tips ~ Detoks Paling Murah

Nak detoks paling murah?
Senang je, percuma pulak tu. Cuma rajin dengan tak je..


Dior suruh kot!
Caranya ialah dengan dengan membuat
renggangan selepas bersenam.

Sangat senang kan?!
Maknanya kenalah rajin-rajin bersenam.

luruskan kakimu..

Jangan lupa, warm up dulu sebelum bersenam tu. Dalam 2-3 minit je:)
Warm up boleh kurangkan kecederaan sebab otot tak lagi sejuk.

Pok cik (seperti gambar ni=Zinedine Zidane aka ZiZou)
yang 'tere' main bola ni pon warm up & down tau!
Regime angkat kaki seperti di atas tu senang je bagi yang biasa buat,

yang biase laa..


fokus pada kaki sebab
beliau main bola sepak

Begitu gigih beliau warm up ke down ni...?
Ready air jarang sebotol!

ini bukan warm up..
Gambar di atas bukan warm up/down kepala. Harap maklum..

* cam biase, TQ uncle gugel for the nice pics w/pon kecik!!



10 ulasan:

Suhami Ahmad berkata...

atok ada terbaca 1 blog tu....detox ni tak dibuktikan secara klinikal lagi keberkesanannya...sebab diorang kaji hasil yang hitam tu bukannya toksin/merkuri/dsb yg keluar. Wallahualam

CP berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CP berkata...

ooppppsss...
apasal gmbr zidane terkangkang byk digunakan... carilah yg semenggah cikit...
kihkhihkih

blog-tips-kurus berkata...

En.Suhami aka atok,
oooooo... ape url blog tu tok? mesti da lupe (x nyanyuk lagi kan?)
Mari kite tanye doktor tapi Mbok Lucy Wydnam cakap boleh maaaaa...:)

blog-tips-kurus berkata...

En CP,
(mesti kaoo yg pdm no 2 kan?!)
PokCik Google bagi gambar tu jela..

hans berkata...

xpernah guna lagi detox tu

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

blog-tips-kurus berkata...

hans,
silalah 'pernah'kan ye:)

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ha3~ baru nk beli detox paling murah.. rupa2nya xpyh beli.. ^_^

p/s: thanx sudi follow keen.. keen bls blek.. slmt berkenalan yep~ ^_^

blog-tips-kurus berkata...

NusaNa NoSa 91
Terima kasih kembali:)

Jumir berkata...

Ye la....aku insaf bace entry ko...

LinkWithin

related posts with thumbnails