Sabtu, 15 Januari 2011

Doa Pendekat Jodoh & Putus Cinta

TQ to istockphoto.com

AJL 25 dah habis tapi kontroversinya turut memberi kesan kepada top 5 ABPBH 2010.
Hebatkan penangan AJL tu..! Keputusan=muktamad oleh juri2 prof bukan undi SMS. Faizal Tahir & Yuna yang tak menang tu tetap menang di hati peminat-peminatnya. Tapi rezeki lebih menyebelahi Cik Ana Raffali ye:)

Selain daripada itu, sepanjang 14 hari tahun 2011 ni, isu panas yang selalu keluar masuk surat khabar ialah kontroversi novel Interlok, Fasha S dot dot dot, kekurangan minyak masak, Misbun & BAM, Safee nak p Indon, penderaan kanak-kanak & buang bayi..hhhmmmm..   (spot topik esei ni!!) 

** Sekian, sekilas berita semasa di Malaysia & rakyat Malaysia di luar negara**

Sekarang aku nak bayar hutang kepada tag Sis Rafina yang diingati lagi baik hati:)
Beliau sangat rajin mengemas kini blognya walaupun terpaksa bertungkus-lumus membahagi masa dengan tugas hakiki sebagai isteri, ibu dan career woman.
minta maaf banyak2 ye mem. lambat sangat sebab ada halangan yang merintang (alasan!)




Disebabkan dah lewat sangat ni, saye jawab soalan no.3 je.
Pernah jumpa doa pendekat jodoh & putus cinta?
~ Jawapannya ialah BARU pernah jumpa bila terbaca buku ini!! (jwb dgn gembira)

RM15 sahaja, Sabah & Sarawak RM16, Labuan?

* Doa pendekat jodoh di muka surat 73 manakala doa putus cinta
  di muka surat 65. Murah je buku tu.
* Boleh juga melayari darussyifa & halaqah.net
* kalau google pon, banyak entry pasal topik ni.

Sekian. 'Selamat beramal' kata Prof Izzi ;)

yeayy!! updated!!

14 ulasan:

JayBon berkata...

uhh... my father ade bg buku ni.. xpasan plak ade doa utk putus cinta.. sbb tumpu ke doa lain hehe

Mknace berkata...

:) :) :)
pendekat jodoh
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited">mknace unlimites

Jumir berkata...

Eh...eh...macam ku penah lihat buku itu ya....tapi di mana ya?

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

dah jumpa??akak x jumpa pun lg..hehe..time kasih sudi lunaskan tag tu ye.. :)

blog-tips-kurus berkata...

ms JayBon,
hihi.. fokus kat DOA apakah itu? aaaaa.....!

blog-tips-kurus berkata...

mr Mknace,
(*-*) yaaa.. 'terbaek' aje tice ni:)

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
'ce cite' kat mane?
buku itu sangat mudah didapati di kedai-kedai buku berhampiran, ok;)

blog-tips-kurus berkata...

sis RMZM,
in fact, i just answered yours.
itupon tak lengkap, sori yaa;)

anamizu berkata...

wahh cik ana kene amalkan doa nih..hihi

recent post : |bantulah adik hairuman|

Suhami Ahmad berkata...

amal jangan tak amal....hihi

blog-tips-kurus berkata...

anamizu,
Selamat beramal wahai Cik Ana ;)

blog-tips-kurus berkata...

Atok Suhami,
berhajat nak poligami ke tok oittt??!! aaaa.....(*_*)

logorithm berkata...

Orang Indonesia tak suka dipanggil 'Indon'. Marah diorang. Diorang lebih suka dipanggil 'Indo'.

blog-tips-kurus berkata...

mr logo,
TQ bro. ingat tu kawan2..:)

LinkWithin

related posts with thumbnails