Jumaat, 28 Januari 2011

Tips KENTUT WANGI

O Gloria...!! ~ credited: fanpop.com

Kentut atau bahasa indahnya ialah 'buang angin'.
Ada ke kentut wangi? Kentut tanpa bunyi biasanya
TAK WANGI berbanding yang BUNYI KUAT.

 Kalau nak menghadiri temu bual temu duga, dating meeting atau kenduri kendara waima naik kenderaan awam, sila JANGAN makan makanan bergas dalam tempoh
 4-5 jam sebelum keluar rumah.

Adapun contoh makan makanan bergas itu ialah:
 *brokoli, kubis, lada hitam, air bergas & cinggam 
gula-gula getah!
lo, baru je nak KURUS-kunyah gegula getah. Terpaksa gemuk balik!!

** tindak balas makanan bergas tu bergantung kepada perut masing-masing.

16 ulasan:

Suhami Ahmad berkata...

atok dongar cito makan kontang pun samo...tapi bagus what...buang angin berlebihan

blog-tips-kurus berkata...

aaaa... kontang? mujo bukan makanan ruji!

Kyuubi berkata...

jgn mkn telur. org kata telur pun buat angin tu tmbh busuk gak.

Lelaki minta bantuan polis elak isteri kuat nafsu seks

Robot | Sakti berkata...

ada jugak ke kentut wangi?

hue hue hue

Solihin Zubir berkata...

uik.. cewing gam tu bergas rupanya.. baru tahu.. huhu..

blog-tips-kurus berkata...

Kyuubi,
ooo.. patutlaaa...! ^_^

blog-tips-kurus berkata...

Robot Sakti,
encik robot tak kentut kan?
hihi..!! *_*

blog-tips-kurus berkata...

Solihin Zubir,
iyo! Susan Kraus-pakar nutrisi New Jersey's Hackensack Univ.Medical Ctr yg cakap... :)

Melati Qistyna's Mummy berkata...

muahahaha.... kentut pon ade tips yea kalau nak wangi... :P

blog-tips-kurus berkata...

Melati QM,
hihi.. jaga makan je:)

MDHAFiZ.NET berkata...

wah.. kentut pun ade bau wangi..haha..

blog-tips-kurus berkata...

MDHAFIZ.NET,
asalkan jangan busuk!! (*_*)

Ahmad Syarif berkata...

gua kentut selamber jer..haha
(kalo duk sorang2 =.=" )

blog-tips-kurus berkata...

AS,
ye ke..?? entah-entah di khalayak ramai pon dia lepaskan juga.. ;)

Ahmad Syarif berkata...

kalau khalayak ramai, kentut dalam hati jer..
hhahahah

blog-tips-kurus berkata...

AS,
iye la ituuuuuuuu...!!! ;)

LinkWithin

related posts with thumbnails