Khamis, 6 Januari 2011

SENTAP! Hati-hati dengan blogger ini..

Salam.
Cuma nak bagitahu, aku sangat terkedu apabila masuk dalam 2 blog ini.
(rasanya bukan blog porno tapi mampu membeliakkan mata semua pembaca Malaysia, tanpa mengira jantina, kaum, umur, kerjaya dan latar belakang).

Kalau korang tipis iman (macam aku), sila jangan buka. ok?
pesan awal-awal ni.. Aku tidak akan bertanggungjawab
dan seperti biasa; at your own risk!


komen daripada entry  ini


* pengalaman ngeri pada awal 2011. aiyaaakkkkkk!!!
   hari ini, siaran TIPS ditiadakan buat seketika. penganjur masih lagi
   mengalami kejutan & kekecewaan ni... 

# 2 orang bloggers ini pernah memberi ulasan membina di blog korang ke? 

12 ulasan:

F@QIHFIQH berkata...

sentap jugak ni..kenapa sampai mcm tu sekali..???

blog-tips-kurus berkata...

F@QIHFIQH,
mereka 'sakit' tu. sungguh kesian..

*ade ke blogger kita buat blog macam 'mereka'??

zulkbo berkata...

salam..
apa yang di merepekkan
mamat tu..?nampak cam
gatal je..bahaya..he he

Zaer!! berkata...

Uikssss..skandal mandal ke sis! jangan main2! jeles disini!

blog-tips-kurus berkata...

zulkbo,
waa'laikumussalam.
saya tak berani nak berada di blog mereka lama-lama. sakit hati!!

*otai sudi komen. bangga berbunga-bunga ni (*_*)

blog-tips-kurus berkata...

dak zaer!!
skandal hape! tak profitable langsung!! tak perlu jeles DI SINI.

*kalau JunPyo tu, ok gak. lalala.. ;)

Seri Bahasa berkata...

ada juga mamat2 macam ni di dunia blogger.

Kasim Ahmad berkata...

macam-macam org suka komen kn..



blog awk dah dimasukkan dlm bloglist Blog Kesayangan Gua..huhu.. er, xnmpak pon blog gua kt sini.. :P

blog-tips-kurus berkata...

Seri Bahasa,
tak sangka kan.. kesian!

blog-tips-kurus berkata...

Kasim Ahmad,
'macam-macam ada..'

#terima kasih. pasti akan dimasukkan ASAP! (*_*)

Jumir berkata...

Orang ni dah berkenalan ke dengan bouncer ko? Aku rase dia patut kenal.....

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
bouncer aku low profile.. nanti aku paksa dia jadi high profile!!

LinkWithin

related posts with thumbnails