Sabtu, 29 Januari 2011

Heartbeat VS Nuffnang - Duit di Hujung Jari

duit melimpah ruah dgn hb!

Hearbeat = hb.
Perasan tak tentang kewujudannya?
Hb ialah tempat shopping online. Kita boleh shopping &  personalized our own gifts. Best kan! Apa yang dijual?
Macam-macam ada: T-shirt, mugs, kusyen etc. Sambil tu, depa offer jadi affiliate member. Maknanya boleh menjana pendapatan sampingan secara atas talian, macam nuffnang korang yang selalu masyuk tu.. sambil blogging dapat duit kan? wok PA aku yang tengah makan jagung tu pon ade n3 pasal hb ni.

Klik je sini kalau ada apa2 kemusykilan pasal hb ni. Depa dah sediakan FAQ, beres!!
* Hb bukan pesaing Nuffnang. So memang depa takkan gaduh. No isu curang or poligami what so ever.

Nak bukti?
Sorry, akaun saya besar sangat amaunnya. Malu nak tunjuk! hihi..
Bukti penting boleh tengok kat blog MamaZharfan & ms Kella:

* Full tutorial & QnA daripada MamaZharfan yang jauh di perantauan. MZ ajar dari Alif sampai Ya ~ cara2 nak join hb ni & bukti akaun beliau yang dah berjuta2 RM ni.
lebih senang drpd tepek kod nuff ;)

* Bukti Heartbeat tak kacau Nuffnang = ms Kella


 
* Akhir kata: Pecah kaca pecah gelas. Sudah baca 'Sila klik   hb saya tu ya'.
Lepas klik, sila buzz me. I'll click yours. Join tau & mari kaya bersama-sama.
Insya Allah... sayang semua especially MamaZarfan !! :)

* Rasanya prestasi hb lagi menarik drpd nuff...


6 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

dah meluas org gune heartbeat ye skrg.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Heidi Shafiq,
iye.. saje meramaikan lagi..^_^

Suhami Ahmad berkata...

atok dah daptar tapi x lotak kat blog laie

blog-tips-kurus berkata...

tok Suhami A,
mesti atok da letak pada tarikh ini kan? ^_^

Suhami Ahmad berkata...

bolun. Maleh. Nanti atok kono usahokan jugak. x leh jadik nih

blog-tips-kurus berkata...

tok,
Himne juseyo!! (sila berusaha!!)

LinkWithin

related posts with thumbnails