Khamis, 20 September 2012

Formula Six Pack

gambar kucing dan ayam yang tiada kena-mengena

Kamu ada berapa pack sekarang?
Berpek-pek? hehehe...

Kalau nak six pack, (kalau nak laa...), sila jangan terpengaruh dengan dakyah kena buat bangkit tubi barang 2, 3 ribu kali tu.. Tak de kerja lain ke asik nak bangkit bertubi-tubi itu? (Bangkit tubi tu sit up kan??)

Formula nak dapat perut seksi six pack tu ialah dengan buat bangkit tubi yang efisyen. Contohnya buat bangkit tubi dalam bilangan 25 kali, rehat 30 saat dan sambung lagi sehingga dapat 200 hingga 300 kali. Maknanya dalam 8 set hingga 12 set le kan? (Betul ke sifir congak aku ni??). Otot kena rehat tau! Don't push too hard..

Eloknya buat awal pagi pagi ya. Dah penat-penat bangkit tubi tu, jagalah cara pemakanan iaitu jangan makan bersulam air. Minumlah selepas setengah jam makan makanan berat..

*formula drpd M.Wanita April 2012 & gambar craftlog.org


15 ulasan:

asip محمد berkata...

gua cuma ada.. hurm.. one pack.. yang comel.. hiks

Remy hazza berkata...

remy takde six pack..... tapi ada airbag......la la la la......

Suhami Ahmad berkata...

atok xdo 6 pac....macam remy gak...air bag...ayark

Tukang Karut berkata...

lepas situp makan roti telur pun sedap,,,,

Mak Lagenda berkata...

Errr..mak ada jugak pack tp 1 jep. makin lama makin membukit. acaner tuh?? ekeke

akubiomed berkata...

Ramai lelaki selepas berkahwin akan bertukas six packs kepada one pack. :-)

wantie berkata...

hahaha.... hati comey. tak de six pack pun bereh deh...

i follow u

boni kacak berkata...

adeh.. tu yang tak larat tu..hehehehe

Rain berkata...

buat awal pagi, sampai tengah hari nyenyak je tidur hehe

tehr berkata...

ada satu pack je yang makin sihat dan comel
huhu

Wak Gelas™ berkata...

gitu yeee.. ehhee

the malay male berkata...

Satu je...pack kembung ... Huhu

the malay male berkata...

Satu je...pack kembung ... Huhu

zOeY zAu YaH berkata...

ppuan lak klu buat perut kempis kot kan hihi

Empayar Utama berkata...

Saya ada six pack megi mi pelbagai perasa. Jom makannnnnnnn

LinkWithin

related posts with thumbnails