Rabu, 21 Julai 2010

Sarawak Layered Cakes-Kek Lapis Sarawak - PINK SHOPPE

Kepada semua pengunjung blog ini dan rakyat Malaysia khasnya, dengan bangganya nak siarkan gambar-gambar KEK LAPIS SARAWAK-PINK SHOPPE ~ freshly home made at SPPK_Kensington Park, Dutamas St, KL. wow! kat mane tu? ala, kat Segambut laaaa...:) Semua kek ini dibuat khas sejurus sahaja menerima tempahan daripada pelanggan (bukan dipos drpd Sarawak).

Walau bagaimanapun, pelanggan yang dihormati semua perlu beri masa kepada Cik Pah-from Kuching (CEO merangkap Ketua Chief Pink Shoppe=owner) untuk menyempurnakan tempahan anda kerana beliau bekerja sepenuh masa di pejabat 8-5, kalau tak kena stay back.  {dia buat sorg maaa... future part-timer dia; i laa... } hihi.. Cik Pah angkut oven besar dari Sarawak, khas utk IKS dia.

*Kek lapis yang bercorak extra-vaganza memerlukan lebih masa untuk dibuat daripada kek lapis biasa. Kat bawah ni contoh kek yg beliau buat. Cantik kan? macam part-timer dia... heeee...



Blueberry Cheese

itu je dulu. lapo la... take 5!

Tiada ulasan:

LinkWithin

related posts with thumbnails