Ahad, 18 Julai 2010

bukan bola Moero Attack!

yeay!
Pada petang Ahad yang hujan ini, dengan egonya nak tunjuk gambar bola2 yg BUKAN digunakan oleh Chun or Yugia dlm siri asal Moero Attack (versi Jepun!)



Bola-bola itu sebenarnya ialah hak milik h/met. Yang cap LOTTO tu dibeli drpd cik Gebuzz, kire 2nd hand laaa..yg MIKASA tu beli kat 1 complex.
Lotto=1/2 $ drpd Mikasa.

Memandangkan en Lotto itu telah digunakan secara intensif oleh para pemain AMATUR JPN/KPKT (team h/met aku la tu), maka keadaannya agak < sihat skrg. (bola asyik kene bumbung sekolah je, abis cedera bola itu..)

W/bagaimanapun, seguni TAHNIAH diucapkan kepada both teams laki pompuan Sektor C-JPN (depa la tu!) kerana berjaya jadi JUARA bolibol inter sector depa.. (x sia2 kami trained depa kat Sek.Batu tepi ofc kami ni...) hahaaaa...

Friendly match kami akan diteruskan pada setiap petang Jumaat. Insya Allah..
MAJULAH SUKAN UTK NEGARA & diri sendiri!

*h/met=Head Sektor. sbb tu beliau semangat beli bola.
depa juga berjaya menggodol kejuaraan dlm badminton. (berkat raket sponsored-FOC kasut badminton oleh h/metnya...)

Tiada ulasan:

LinkWithin

related posts with thumbnails