Sabtu, 24 Julai 2010

Rahsia Cepat Kurus

A-eee..Ms Xerra (bukan nama sebenar) dah kurus skrg! makin vogue laaa.. ape rahsianye? amik JUSMET   ke p Slim World?

Z-sigh..(sambil t'sipu2 malu).. takla.. i tak percaya semua tu. Lagipon sape nak sponsor i p Slim World tu..? Sebenarnya x de rahsia pon. Cuma i selalu amalkan tips yg blogger ni bagi. Yang penting, kene disiplin n taat ikut prosedur dia.

A-iye? i pon nak FOLLOW u laa.. blog ape tu?

Z-ok, kelik je kat sini = blog-tips-kurus.blogspot.com. Macam2 info ade, bukan setakat tips kurus je.. Sesuai utk semua golongan, terutama yg vogue macam kita ni.. wink!

*Sekian sahaja sorotan drama sebelum subuh ini. Bersambung pada waktu yang sama minggu depan. Tungguuuuuuuuuu..... :)

Gambar hiasan: Inventori yg wujud di rumahku
RED ni paling best-mesin urut tapak kaki hingga betis sahaja.
GINTELL atas RED untuk kasi gegar perut, paha drumstick, montot m'buak mrCurly n selimpangkan/silang belakang bahu.

* sapa nak try sila drop Kensington Park. Murah je.. 1 jam = RM2 nett!

2 ulasan:

LadyBird berkata...

ni kisah benar ke rekaan semata-mata? mr curly pn terlibat dlm ini skrip? waka..waka..

mr.curly berkata...

eh! cam menusuk je ke tlinge bile name kite disebut2.. tang montot lak tu.. aduh!!!

LinkWithin

related posts with thumbnails