Selasa, 20 Julai 2010

bukan gambar Moero Attack



comel tak gambar di atas?
yea.. itu bukan team Moero Attack (MA) sebab depa ialah pasukan lelaki bolibol ofc saya.
MA asal kan semuanya wanita, coach je laki..
erk, yg comel baju merah at the back tengah lepas geram kat bola macam mak-Nini-sedang-tomoikan-rabbit itu ialah Manager kami..fiwittttt!!!!!!!!!!! go lady BB!



kelihatan en Pet n en Noh sedang gigih berlatih dig'..bukan main sambut2 la..
(sementara depa tunggu turn nak main pas ni).



yg ni depa tengah tunggu serve.
nmpk tak mgr kami=Lady BB join, yg slim pakai baju merah ngadap server. (bukan yg comel sedang bongkok tu...) yg itu name manjenye en.dugong, really 4get his real name. sori bro! :) Semoga team ini succe$$!!
cop! mane kapten hook? tu..yg pakai baju itam dpn en.dugong.

*tiada dalam gambar: saye & makcik gebuzz (dia lagi ke?)-sbb saye kan tukang amik gmbr n beliau cibuk je.

Tiada ulasan:

LinkWithin

related posts with thumbnails