Khamis, 14 Jun 2012

Olympic Day Fun Run VS Chicken Run 8 Juy 2012

Sebelum itu, German menang 2-1. yeay!!!
Belanda dah out yek??

Berlari atau jogging 20 minit setiap hari boleh kuatkan otot kita. Badan kita pon akan jadi lebih fit.
Kalau kita bersenam selama 20 minit, setiap 3 kali seminggu, memang kita akan fit dengan izin Allah... Senang kan? Cakap memang le senang... 

David Kim tu anak Jin Nosik??? aiyakkk!!!
OK, dengan gumbiranya nak ajak korang berlari-lari ayam seperti di bawah atau

Larian Ayam!!

berlari Olimpik ala atlet amatur!!
Tarikh sama, tempat berbeza, yuran berbeza, T-shirt & goodie bag pon berbeza.
Rasanya Larian NTV7 pon akan diadakan pada 8 Julai juga..

Larian Olimpik 2012

Aku doakan Rostam berjaya menggondol kejuaraan kategori berkumpulan Larian Olimpik. Nanti boleh pauu RM200 ituuuuuuuuuuu... yahu!!

*Maklumat lanjut di:
1. krr.com.my
2. olympic.org.my

10 ulasan:

Telor Power berkata...

owh mau join saja rasanya

akubiomed berkata...

Kalau berlari sambil makan ayam. Amacam? :-)

semutsengal berkata...

kau nak join ? tak payah. tak payah.


HAHAHAHAHAHAHAHHA

Remy hazza berkata...

pertandingan lenggang2 itik takde ker ???? remy nak join yg tu !

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
run for your life! ahaks!!

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
nak makan mesti duduk maaaaaaa... (*.*)

blog-tips-kurus berkata...

semut S,
abaikan.. abaikan suara semut ituuuuu... hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Remy H,
walk walk takde le bro. before puasa ni depa gila nak berlari je kot... :)

Suhami Ahmad berkata...

wah....ghojinnye cucu james bond den ni berlari...hihi...

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
'biasa..' hoho!! (>.<)

LinkWithin

related posts with thumbnails