Jumaat, 17 Disember 2010

Tips - Apabila ATM 'Out of Service'..

Jangan marah atau tertekan apabila ATM itu gagal berfungsi.
(mane tak marah! penat2 menapak ke bank atau cari parkir atau beratur pendek,
alih-alih sampai giliran kita, Out of Service!)

Teknologi moden sepatutnya membantu tetapi kerosakan teknikal itu adalah
di luar jangkaan. Harap sabar ya:)
(kenape kene caj RM1 setiap kali nak cetak penyata akaun sendiri?!)

Apabila kertas putih ditampal, maka
maknanya 'luar perkhidmatan'!

Tips 1: Ambillah kesempatan ini untuk merakam gambar kenang-kenangan
          di sisi mesin itu.

model biase menten ayu w/pon bengang!
mujur ini bukan mesin keluar $$:)

Tips 2: Sila shopping benda murah untuk hiburkan hati.
           ^Shopping is always the best therapy^

Sangat gumbira!!
same2 beli brooch tanpa dirancang.
~ tudung oren je yg available. Pn Linda (kanan) tu 113 ~

Tips 3: Jalan-jalan/beli tingkap di kedai-kedai sekitar bank tadi.
            * 'Beli tingkap' boleh membantu kita buang kalori *

Model tu lagi dan si dia. Sape lagi gebuzz?


kami masuk CCTV kerana terlampau kiyut

** Sekian. Yang baik jadikan teladan :)



27 ulasan:

ashraf berkata...

camne nak shopping kalau xleh nak kuarkan duit -_-"

blog-tips-kurus berkata...

ashraf,
beli yang murah je..
*Belilah barang buatan Malaysia:)

zac zirwan berkata...

tak penah lak aku amek gamba kt ATM tu..hahaa

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ha3~ segan la nk amik gmbr kt mesin ATM tuh.. mesti byk mata memandang kang.. huk3~ =.="

ap berkata...

hehehe..idea bernas ni coz slalu gak kne atm OOS nie..tension giler law tyme tue btoll2 kering...huhu

blog-tips-kurus berkata...

zac zirwan,
hehehe.. nak 'pernah' kan la tu! :)

blog-tips-kurus berkata...

NuSaNa NoSa 91,
'model profesional' tu dah biase..
beliau 'menten' je. ^-^

blog-tips-kurus berkata...

ap,
sabarlah nak, dugaan..
sila buat TEKNIK SOROK $$ dalam wallet ye-berguna masa pokai :)

Heidi Shafiq berkata...

hahaha.. sengal.. :D

bantalijau berkata...

bila nak sign kontrak jadi model atm lak?

Jumir berkata...

Ada2 jer...ko ni Tips. Anyway....bagus gak kan..

blog-tips-kurus berkata...

Heidi Shafiq,
psssttt, models tu berkelulusan tinggi tau-kolej bertingkat2:)

blog-tips-kurus berkata...

bantalhijau,
bank tu tak nak! depa x do bajet sebab nak bayar contractual bonus kat staf tetap.. :(

blog-tips-kurus berkata...

Jumir,
hehe.. sorila x bagi job ni
kat ko.

Jang berkata...

Salam. Saya dah singgah tau. Jangan cakap saya tak comment lagi. Dari Dubai saya comment.

blog-tips-kurus berkata...

Wa'alaikumussalam.
Jang dearie,
oooooo... jauhnyeeeee.. nak oda ape yek? hehehe! toche! toche!

Jumir berkata...

Jang....bile ko kije Dubai nanti, buleh la kami order mcm2 brg. Lagi best kalu ko sponsor kami pi sana. He3.

*Sori Ms Tips....communicate dgn mek ni dlm column ko.

||| PöJìé PööH ||| berkata...

hahaha part last tuh xleh blah.. funny gak kamu ;p

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
sesuka hatimu je..

Jang,
aku oda PAKWE je sorang.
spek akan emel nanti:)
silalah aktifkan blog ye. tepek gambo2 Dubai tu. Maklumlah, kami p sane dlm mimpi je. kesian kami..

blog-tips-kurus berkata...

PoJie Pooh,
haha hoho..!!
masuk TV gak tu (tak kemaruk pon!)

BUNGA berkata...

kalau boleh keluarkan duit, agaknya dah berbakul2 dia bawak balik barang... hehe

blog-tips-kurus berkata...

Bunga,
hehe.. mane tau ni? ssyyyhhhh...!!

Suhami Ahmad berkata...

Aiyoo, atok harus menggunakan tips ni...hahaha

blog-tips-kurus berkata...

tok Suhami,
sila, sila.. free tips!
# jangan lak tok posing bersila kat ATM tu..

Ahmad Syarif berkata...

kreatif sungguh cara2 tu..hahah.
:)


http://sembangseposen.blogspot.com

blog-tips-kurus berkata...

AS,
biasa... hoho! (>.<)

Tanpa Nama berkata...

ape motif entry ni?? ntah pape~

LinkWithin

related posts with thumbnails